aplicatie gen netshare?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Stie careva vreo aplicatie gen netshare? L-am cautat atat pe Ro cat si pe US si nimic, si am mai si citit ca temporar este scos de pe store deoarece nu le convine la aia de la AT&T, care interzic tethering.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 12.01.08
goosebumps4 - 30 Martie 2009 07:45 PM

Stie careva vreo aplicatie gen netshare? L-am cautat atat pe Ro cat si pe US si nimic, si am mai si citit ca temporar este scos de pe store deoarece nu le convine la aia de la AT&T, care interzic tethering.

pdanet, insa e pentru jb.

Semnătură 

am mere.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

@goosebump : daca vrei sa folosesti ceva de genul netshare….nu ai ce sa faci, tb. sa faci jailbreak; atunci poti folosi netshare(aplicatie ce a fost in app store, o instalezi crackuita, este ok) sau pdanet (nu imi pot da cu parerea despre ea, nu am folosit) sau iti pui 3.0beta (vezi review-ul meu despre 3.0 , si ai tethering de la apple direct, o solutie ce merge impecabil )

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Craiova
Macuser din: 18.03.09

da pda net este un program care te conectezi la router faci niste setari pe computer si poti folosi alt dispozitiv sa se conecteze la iphone ,iphonul lucrand ca rooter.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Ce ai uitat sa zici este ca pdanet este gasit numai in cydia. Era inainte netshare pe store dar l-au scos.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina