Iphone 2g Bluetooth problem(s)
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Mi-am luat de curand un iphone 2g, toate bune si frumoase numai ca nu reusesc sa ma conectez la nimic cu iphone-ul :(.
Softul e 2.2 (5g77), e deblocat, are cydia (tre sa recunosc ca nu l-am deblocat eu si implicit nu stiu cum sa efectuat deblocarea, daca ma ajuta cineva si la acest capitol voi fi recunoscator!).
Am incercat sa il conectez la un headset bluetooth Jabra Bt3030 - nu a mers, la nokia n73 - nu a mers, nokia 5800 - nu a mers, mini si macbook - nu a mers…
Cate o data imi vede “device”-urile, dar de cele mai multe ori nu si viceversa. Cand reuseste mac-ul/nokia n73 sa vada iphoneul si incerc sa le conectez sau sa trimit ceva… nu merge. Ce sa fac ?

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

În afară de casca aia Jabra, nu prea ai cum să-l conectezi la restul. Bluetooth-ul pe iPhone, fie el 2G sau 3G poate fi folosit deocamdată doar la conectarea unui dispozitiv handsfree. De la 3.0 încolo se va schimba, poate.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pfuuu’... m-ai linistit. Am crezut ca e vre-o problema de nu pot sa il conectez. Pai daca bluetooth-ul e doar pentru casti… care mai e rostul ? Ca din cate imi dau eu seama, e singura lui functie :| :( Bad apple !!

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator

Păi nu prea e legal să faci schimburi de muzichii prin bluetooth. Dar nu e omenește să nu poți trimite o fotografie, un vCard… Cu următorul SO 3.0 se pare că se va schimba și socoteala Apple.
Om trăi și om vedea.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
toma - 11 Aprilie 2009 02:45 PM

Păi nu prea e legal să faci schimburi de muzichii prin bluetooth. Dar nu e omenește să nu poți trimite o fotografie, un vCard… Cu următorul SO 3.0 se pare că se va schimba și socoteala Apple.
Om trăi și om vedea.

Ba e foarte legal, atata timp cat am cumparat muzica respectiva si mi-am convertit-o in format mp3 si vreau sa o transfer dupa un n73 pe iphone, in conditiile in care nu fie apple si nokia nu au rezolvat probleme de conectivitate intre n73 si leo, ar trebui sa imi dea voie !

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 12.01.08

nu e legal. nu ai drepturi de re-transmitere. in fine ...

spui ca e facut jailbreak pe el. pai atunci ... fa asa

http://www.xsellize.com  ... te inregistrezi pe forum
apoi adaugi la cydia in surse http://www.xsellize.com/username/password/ (inlocuiesti username cu numele ales de tine pe forum si parola la fel .. ai grija sa pui / dupa password)

apoi .. in cydia la categorii o sa-ti apara XApps parca ... si cauti acolo iBluetooth. apoi o sa-ti mearga transferul

daca am scris ceva ce nu trebuia (adica am incurajat pirateria) va rog sa stergeti acest post.

vromeo - 11 Aprilie 2009 02:52 PM
toma - 11 Aprilie 2009 02:45 PM

Om trăi și om vedea.

Ba e foarte legal, atata timp cat am cumparat muzica respectiva si mi-am convertit-o in format mp3 si vreau sa o transfer dupa un n73 pe iphone, in conditiile in care nu fie apple si nokia nu au rezolvat probleme de conectivitate intre n73 si leo, ar trebui sa imi dea voie !

Semnătură 

am mere.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Dupa 2 incercari am reusit sa adaug sursa… Dar nu o incarca. XApps nu gaseste iar iBluetooth e de la ispazio… astept si eu 3.0 atunci :D
Va multumesc pentru ajutor !!

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
vromeo - 11 Aprilie 2009 05:31 PM

Dupa 2 incercari am reusit sa adaug sursa… Dar nu o incarca. XApps nu gaseste iar iBluetooth e de la ispazio… astept si eu 3.0 atunci :D
Va multumesc pentru ajutor !!

la ispazio .. trebuie cumparata (e doar demo). eu de pe XSELLIZE am instalat (acum am si verificat in pachete si e luata din X APPS).

Semnătură 

am mere.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Moderator

Ia-l pe ăla de la ispazio. E același lucru. Și merge. Mai vezi aici.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

scuze, greseala mea :D

la sursa trebuie adaugat http://xsellize.com/cydia/username-password/ (sa nu uiti / dupa password)
spune-mi daca iti merge acum smile

Semnătură 

am mere.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

GATA ! am reusit! cu noul link a mers :D Am si transferat o poze de pe aifon :D

Semnătură 

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB