1 din 4
1
intrebare pentru toti membri in legatura cu mac os x
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 29.05.06

am si eu o intrebare,vreau sa imi schimb laptop-ul P4 cu un macbook care a fost lansat de curand de apple dar nu am mai folosit mac os x pana acum,ce sfaturi imi dati?
e usor de folosit? merita sa trec de la windows la mac os x?
de asemenea merg toate jocurile de pe pc pe mac???

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Pai spune-ne si pentru ce ai nevoie, la ce il folosesti, ce te intereseaza mai mult mobilitatea sau performanta.
Cu mac OSX o sa te obisnuiesti foarte repede, este pe departe cela mai tare si chiar ca nu are rost sa intrebi daca merita sa SWICH, daca ai ocazia sa renunti la Microsift “ferestre”, nu sta pe ganduri tongue wink

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

merita in orice configuratie. ia-ti, n-o sa regreti.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Exact, spune-ne mai multe detalii ca sa iti recomandam exact ce cauti. Normal ca merita sa treci pe Mac. Am fost si noi candva useri de Windows si nu ne mai intoarcem. smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

a mai fost cineva care nu a putut sa faca pe mac ce voia….
la modul general, da, e mai frumos mac-ul, din mai multe puncte de vedere
la modul specific, depinde doar de tine wink

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Daca esti din Bucuresti treci pe la MacGallery si incearca sa butonezi un mac acolo.
La apple pe site exista tutoriale pentru incepatori/switcheri:

http://www.apple.com/support/mac101/
http://www.apple.com/support/switch101/

Gaseste-ti un pic de timp si citeste-le inainte.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 29.05.06

imi trebuie laptop pt uz personal,internet,poze,filme,muzica,jocuri si chiar pt la mine la firma.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Don’t worry… there’s no sugar! Daca ai posibilitatea sa treci de pe PC pe Mac… Do it! Do it right now!. General vorbind… este mult mai usor de butonat decat un PC, sistemul de operare este incomparabil mult mai stabil, instalarea se face foarte-foarte usor, intretinerea sistemului este mult mai usoara. Din cate zici… MacBook Pro eu cred ca este ceea ce-ti trebuie.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Oricum fie ca iti iei macbook sau macbook pro, ai boot camp si pana te obisnuiesti mai poti folosii in paralel si ferestre, dar sincer ma indoiesc ca dupa ce o sa lucrezi un pic cu os x o sa vrei sa mai rulezi prea des windows

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

salut boboci….

vreau sa-ti spun ca si eu am facut switch-ul acum 2 saptamani, si sunt extrem de incantat de MacBook Pro. mi-a luat cateva zile sa ma dezvat de obiceiurile windows…d.a acum vad ca le pot folosi pe amandoua fara probleme (la servici folosesc windows).....

Intr-adevar: nu ecrane albastre, nu igheata, nu se reseteaza din senin…. daca un softuletz crapa si nu ai salvat….don’t worry…. restart application and there u go…. MERITA UN MAC IN ORICE ZI SI ORICE SITUATIE, mai ales daca chiar AI posibilitatea sa faci switch-ul.

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
bobocl - 29 Mai 2006 02:22 PM

imi trebuie laptop pt uz personal,internet,poze,filme,muzica,jocuri si chiar pt la mine la firma.

la cele spuse, un macbook acopera tot ce scrii acolo + windows (pt jocuri, nu?). Diferenta intre macbook si macbook pro e de pret, in primul rand si de performanta. daca nu ai nevoie de performante deosebite, macbook este suficient. mai pune-i memorie spre 1 GB daca esti amator de jocuri.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Mda, dar cu jocurile… las-o balta… abia peste un an… In rest e super OK. Dar, repet, daca vrei jocuri, las-o balta!
Bre, macistilor, de ce nu cititi tot postul omului?
Sigur, se mai face si un Bootcamp pt un pic de windows, jocuri. Dar asta trebuie explicat foarte clar. Am cunoscut oameni care nu s-au putut obisnui pe mac!!

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
iaru - 29 Mai 2006 08:08 PM

Mda, dar cu jocurile… las-o balta… abia peste un an… In rest e super OK. Dar, repet, daca vrei jocuri, las-o balta!
Bre, macistilor, de ce nu cititi tot postul omului?
Sigur, se mai face si un Bootcamp pt un pic de windows, jocuri. Dar asta trebuie explicat foarte clar. Am cunoscut oameni care nu s-au putut obisnui pe mac!!

evident, sunt destui care nu s-au putut adapta la mac, de regula cei care nu vor…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

sau omul care facea testare la motoare cu laptopul….

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

si daca prin absurd (absurd nu?) nu s-ar obisnui, are windows la indemana oricand…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

Abia astept sa vad Leopard pe la 10.5.6. Daca le iese faza aia cu rulat aplicatii de windoze direct din os x mac-ul va fi poreclit KILL BILL!!!

Semnătură 

Blog, blog, drog

1 din 4
1

‹‹ Primul Mac Portable      Apple Hardware test? ››