2 din 4
2
intrebare pentru toti membri in legatura cu mac os x
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

bobocl ia-ti un mac si nu te mai gindi. orice ai vrea tu sa faci laptopul ala iti va schimba viata, crede-ma ca sint patit! Pot sa iti insir (si toti cei de aici putem) cred ca inca 100 de motive pentru care se merita sa faci swich pe linga cele de pe site-ul Apple.

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05
casar - 30 Mai 2006 04:58 AM

Abia astept sa vad Leopard pe la 10.5.6. Daca le iese faza aia cu rulat aplicatii de windoze direct din os x mac-ul va fi poreclit KILL BILL!!!

Kill Bill = hahahahahahahahahaahhahaah smile

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 13.10.05

Abia astept sa vad Leopard pe la 10.5.6. Daca le iese faza aia cu rulat aplicatii de windoze direct din os x mac-ul va fi poreclit KILL BILL!!!

chiar ca-i buna faza!!

sau poate kill Bill Reloaded!!

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Atunci sa-i vad pe gamerii infocati si pe fanii ferestrelor(daca mai exista), ce o sa mai zica, ca mac e incompatibil, ca nu ai softuri, numai in state se merita sa ai mac, macurile sunt faine pentru filme, muzica si grafica dar in rest nu ai ce sa faci cu ele.

Oricum afirmatiile astea sunf clar false si in momentul de fata, dar daca Leopard reuseste sa creeza o compatibilitate cu .exe-uri chiar ca e un KILL BILL( numai ca nu mai e regizat de Tarantino ci de Steve Jobs) tongue rolleye

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Hei, Kill Bill e de mult o subversiune a SlaX (Slackware based) de Tomáš Matějčka (Rep. Cehă). Este una dintre cele mai bune distro linux.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

Adica SlaX ruleaza aplicatii de Windows fara dual boot si fara WINE?

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
casar - 30 Mai 2006 10:05 PM

Adica SlaX ruleaza aplicatii de Windows fara dual boot si fara WINE?

Ei, eu vorbeam de copyright la ‘Kill Bill’, nu la ce poate face SlaX. Face ce poate face un bun linux, unul mai bun ca altele.
Altfel habar n-am, nu l-am mai folosit de un an, m-am plictisit de orice linux… dacă ai pasiunea linux, SlaX merită încercat, e chiar foarte rapid și excelent compilat.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Kill Bill 3, cu Gisele Bundchen in rolul principal… http://www.macrumors.com/pages/2006/05/20060530115721.shtml

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.05.06
bobocl - 29 Mai 2006 07:20 AM

am si eu o intrebare,vreau sa imi schimb laptop-ul P4 cu un macbook care a fost lansat de curand de apple dar nu am mai folosit mac os x pana acum,ce sfaturi imi dati?
e usor de folosit? merita sa trec de la windows la mac os x?
de asemenea merg toate jocurile de pe pc pe mac???

ma bag si eu in vorba….la inceput eram nervoasa pentru ca mi se parea dificil sa inchid fereastra din parte stanga… si multe alte chestii mi se pareau pe dos… dar acum nici nu vreau sa ma mai gandesc la windows.Chiar daca multe programe sunt doar pentru windows daca insisti putin gasesti unul egal sau poate chiar mai bun pentru mac.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
bobocl - 29 Mai 2006 07:20 AM

am si eu o intrebare,vreau sa imi schimb laptop-ul P4 cu un macbook care a fost lansat de curand de apple dar nu am mai folosit mac os x pana acum,ce sfaturi imi dati?
e usor de folosit? merita sa trec de la windows la mac os x?
de asemenea merg toate jocurile de pe pc pe mac???

ultima generatie are intel, deci poti pune si windows (pt jocuri). daca insa jocurile sunt principala ta preocupare, hm… stiu si eu?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
fadrina - 30 Iunie 2006 08:25 PM

...la inceput eram nervoasa pentru ca mi se parea dificil sa inchid fereastra din parte stanga…

Dar la windows de la inceputul istoriei ferestrele se inchid cu doubleclick in stanga sus - la mac trebuie doar un singur click.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.01.06

bobocule ,butonez de vreo 5 ani pe mac .daca e sa mor maine pe lumea cealalta tot mac mi-as lua .iar daca vrei sa butonezi gratis pe un mac iti sta la dispozitie calc. meu . cat vrei si cand vrei tu .

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06
psergiu - 03 Iulie 2006 03:37 PM
fadrina - 30 Iunie 2006 08:25 PM

...la inceput eram nervoasa pentru ca mi se parea dificil sa inchid fereastra din parte stanga…

Dar la windows de la inceputul istoriei ferestrele se inchid cu doubleclick in stanga sus - la mac trebuie doar un singur click.

Mai sa fie! Nu stiam chestia asta. Intr-adevar asa-i. Am mai invatat ceva pe Windows.
Dincolo de asta, bineinteles ca logic ieste sa inchizi din stinga, pt ca si meniu ii tat in stinga, di ce sa merg la meniu in stinga si la inchidere, minimizare etc in dreapta? In realitate Windows ii pe dos.

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

cu macul te obisnuiesti repede, iti trece ca nu poti inchide ferestre din dreapta.. eu am descoperit asta de multa vreme, de nervi ca nu se inchide si la windows din stanga din 1 click, am dat de mai multe ori si surpriza smile

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

haios.

2 din 4
2

‹‹ Primul Mac Portable      Apple Hardware test? ››