domne, deci de pe o zi pe alta something happend… ieri totul bine si frumos, astazi, nu mai gaseste retea.. fara nici un fel de avertisment, no nothing..
am versiunea 2.2, si chiar nu am facut nimic major sau nou cu el… chiar abia ce l-am folosit.. din senin nu mai gaseste retea.. i-am dat restart de vreo 100 de ori, am intrat in Safe Mode, dat refresh, tot ce mi-a trecut prin cap si nothing… intrat in Airplane Mode si p-orma inapoi, nimic.. No Service sau Searching…
chiar mi-e foarte, foarte lene sa-i dau restore, alte variante nu-s?
Da’ cu alt telefon ai semnal în locul ăla ?
Cu alt SIM ai încercat ?
si io idiot, uitasem sa verific asta.. mai am un nokia pe cosmote, asa ca am schimbat cartelele intre ele.. cosmote-u merge brici pe iphone deci nu are nici o problema, iar orange-u pe nokia din nou, mort.. deci e de la SIM, o sa merg maine la ei sa-l schimbe, banuiesc..
nu-mi dau seama de ce s-a intamplat asta..
anyway, thx
*“Da’ cu alt telefon ai semnal în locul ăla” - da unde crezi ca stau omule, in grota? ))
Daca e iPhone 3G, s-a prajit sim-ul pentru ca era o generatie mai veche (nu conteaza cand l-ai luat) .Foarte des se intampla asta, toate pe care le=am vazut sau de care am auzit erau pe Orange, cei de la magazin dadeau ce sim le pica in mana. Acum presupun ca se aplica si la alte sim-uri (vodafone, cosmote )Te duci si le ceri un sim 3G
al meu e prima generatie, nu 3G si chiar n-am mai intampinat nici o astfel de problema.. este un mister… astept sa vad ce zic baietii la service maine..
yep, same here.. oarece demagnetizare au zis baietii… cica eu ma numar printre cei norocosi, altii isi schimba sim-ul si o data la cateva luni, max un an.. io il am pe-al meu de vreo 8 )
Si eu am “primit” azi un No Service. Cum eram aproape de un Orange, m-am dus la ei si mi-au schimbat simul. Tot povestea cu demagnetizarea mi-au spus-o.
E cam naspa, daca eram in strainezia, sau pe coclauri?
si eu am avut o problema asemanatoare ... aveam semnal puteam sa sun dar nu puteam sa trimit SMS
am fost la vodafone si mi-a schimbat simul, sim care avea vreo 8 ani de zile
Folosesc un iphone 3g 16 gb cu firmware 2.2.1 jail-break, modemul 2.30.02, deoarece nu pot sa-l decodez am optat pt un x sim no cut. Multe probleme am intalnit pe parcursul folosirii dar una ca acesta nu am intalnit. Totul a inceput acum 2 ore cand am incercat sa apelez o persoana si nu am reusit. Telefonul imi arata ca urmeaza sa se faca apelul initial dar fara succes, pur si simplu statea in jur de 30 de secunde sa faca apelul dupa care “apel nereusit”. Semnal aveam (sau asa imi arata telefonul) dupa care am format *100# sa vad daca acest serviciu non-voce functioneaza. Mi-a dat eroare de conectare. Am restartat telefonul si acum nu imi gaseste operatorul (NO SERVICE), am intrat in optiunile telefonului am dezactivat 3g si data roaming dar fara succes. Am introdus cartela de ORANGE impreuna cu turbo sim si functioneaza perfect. Vodafone-ul nu vrea in nici un fel sa functioneze. Am facut tot ce mi-a trecut prin cap dar fara succes. Daca aveti voi o idee sau o explicatie va rog sa ma ajutati. Multumesc