vrei sa zici ca iPhone merge pe orange dar nu pe vodafone, nu?
nu mai functioneaza cartela mea de vodafone in el si nu stiu ce sa fac
te duci la vodafone cu cartela sim, si soliciti alta… daca esti pe abonament trebuie sa fie si titularul prezent (daca nu esti tu titularul abonamentului)
bafta
te duci la vodafone cu cartela sim, si soliciti alta… daca esti pe abonament trebuie sa fie si titularul prezent (daca nu esti tu titularul abonamentului)
bafta
am mai patit asa ceva dar cartela sa ars. in schimb aceasta cartela functioneaza in alt telefon.
bafta
am mai patit asa ceva dar cartela sa ars. in schimb aceasta cartela functioneaza in alt telefon.
si la mine functiona in alt telefon
asta e singura solutie . . . eu am pus cartela mea veche in 4 ifonuri diferite si nu mergea
am schimbat simul si totul e OK!
asta e singura solutie din punctul meu de vedere !
bafta
si la mine functiona in alt telefon
asta e singura solutie . . . eu am pus cartela mea veche in 4 ifonuri diferite si nu mergea
am schimbat simul si totul e OK!
asta e singura solutie din punctul meu de vedere !
culmea culmilor ca tot in weekend se intampla cand este inchis la vodafone, data trecuta a fost de pasti ), ok multumesc pt ajutor am sa ma duc luni!
Si eu am “primit” azi un No Service. Cum eram aproape de un Orange, m-am dus la ei si mi-au schimbat simul. Tot povestea cu demagnetizarea mi-au spus-o.
E cam naspa, daca eram in strainezia, sau pe coclauri?
Si daca mergi la un Orange UK de exemplu, ce, nu iti poate copia cartela? Ar trebui sa se poata…
depinde ce x-sim folosesti probabil sa ars sau daca folosesti un anumit tin de xsim au probleme in vodafone.(nu imi mai aduc aminte cume se numeste)
no cut x sim, a mers pe vodafone foarte bine. Acum folosesc orange cu x sim, deci nu poate fi ars, probabil ca este din cauza firmware 2.2.1. am sa fac un downgrade la 2.2 sa vad daca isi revine. Stima
Si eu am “primit” azi un No Service. Cum eram aproape de un Orange, m-am dus la ei si mi-au schimbat simul. Tot povestea cu demagnetizarea mi-au spus-o.
E cam naspa, daca eram in strainezia, sau pe coclauri?
Ieri seara, din nou, “no service” (sau “niciun serviciu”, ca e in romana). Cartela Orange cu pricina nu merge nici pe alt telefon, iar alta cartela merge pe iPhone. O am de 4 luni. Pe bune ca ar trebui sa dea cartele de rezerva; io le cer maine!