1 din 2
1
isync si nokia e51
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

am downloadat plugin-ul de pe site de la nokia si nu merge sa syncronizez address book-ul de pe mac.imi da eroarea aceasta.
sistemul este leopard 10.5.6
vreo idee?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Ai incercat cu plug-in-ul de la nova media? De obicei merge cu ala. Eu am reusit sa fac isync-ul sa mearga cu un 6124.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

De unde ai luat plugin-ul ăla? Aici te-ai uitat?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
toma - 13 Aprilie 2009 12:52 AM

De unde ai luat plugin-ul ăla? Aici te-ai uitat?

Toma exact de pe site de la nokia l am luat,pentru modelul e51.
Am vazut o discutie pe un forum ca isync pentru e51 nu merge pe leopard dar nu cred.
Pe telefon trebuie setat ceva? In afara de
Setarea de bluetooth?in meniul sync ma refer.
Era setat ceva legat de pcsuite cand am luat telefonul.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Daca nu iti merge cu plug-in-ul de la nova media inseamna ca ai aceeasi problema pe are am avut-o si eu cu n73-ul cu soft 4.xxx, si anume gafa nokia.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu merge nici cu plugin-ul de la nova media.
mie mi se pare ceva ciudat,cand dau sync imi apare pe tel:
accept connexion request from ... si dau yes,apoi imi deschide la tel meniul sync si imi arata sync complete iar acolo am un “sync profile” nedefinit.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
boboc - 13 Aprilie 2009 04:18 AM

nu merge nici cu plugin-ul de la nova media.
mie mi se pare ceva ciudat,cand dau sync imi apare pe tel:
accept connexion request from ... si dau yes,apoi imi deschide la tel meniul sync si imi arata sync complete iar acolo am un “sync profile” nedefinit.

Logic este să folosești pluginu Nokiei, care acuma oferă un suport bunicel pt MAC OS, nu de la Novamedia, la care apelezi dacă producătorul unui model nu are el ce trebuie. (Eu am luat de la Novamedia pluginuri, la 9.99 euro face frumos treaba).
Ce spui tu arată a aparate „nepupate”. Cum ai procedat după descărcarea pluginului? L-ai instalat? ai deschis bluetooth settings pt a le „pupa”? După aia, te-ai dus la isync și ai dat „add device”? A apărut simbolul telefonului în setările isync bifat cu VERDE?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cattus exact asa am facut,daca transfer ceva prin bluetooth merge oerfect,sunt 100% sigur ca e plugin ul de vina

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
boboc - 13 Aprilie 2009 02:54 PM

Cattus exact asa am facut,daca transfer ceva prin bluetooth merge oerfect,sunt 100% sigur ca e plugin ul de vina

Probabil, deci nu văd altă cale decît reclamație la Nokia. În cel mai fericit caz va dura 6 luni, poate un un pînă o rezolvă. La reclamația mea de acum aproape un an încă nu am primit răspuns! Este o mare nesimțire la aceste mari companii, mare nesimțire. Iar ceea ce reclamam se putea rezolva, efectiv, în 24 de ore maxim.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu am si schimbat telefonul si tot nu mi-au raspuns aia de la nokia, deci nu va puneti mari sperante.
Apropo, Cattus, ti-au raspuns cei de la apple in legatura cu bug-ul descoperit de mine?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Cattus Thraex - 13 Aprilie 2009 08:42 PM

Probabil, deci nu văd altă cale decît reclamație la Nokia. În cel mai fericit caz va dura 6 luni, poate un un pînă o rezolvă. La reclamația mea de acum aproape un an încă nu am primit răspuns! Este o mare nesimțire la aceste mari companii, mare nesimțire. Iar ceea ce reclamam se putea rezolva, efectiv, în 24 de ore maxim.

Nu e aceasta sincronixare o prioritate pentru mine,am pus pcsuite pe windows si am rezolvat problema.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
boboc - 13 Aprilie 2009 09:08 PM
Cattus Thraex - 13 Aprilie 2009 08:42 PM

Nu e aceasta sincronixare o prioritate pentru mine,am pus pcsuite pe windows si am rezolvat problema.

Ideea e ca nokia aici sunt foarte penibili pentru ca nu au facut un pc suite si pentru mac…desi sunt liderul mondial inca pe departe in lumea telefoanelor.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai ei stiu ca cei cu mac au iphone LOL

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai culmea e ca si eu am trecut tot pe iphone. Am inteles ca cu palm-urile iarasi ai conectivitate super, cu blackberry am testat, dar nici ei nu au chiar un soft la fel de complet ca pe windows (oricum mai bun ca in cazul nokia), cu altele nu am mai incercat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
goosebumps4 - 13 Aprilie 2009 08:46 PM

Eu am si schimbat telefonul si tot nu mi-au raspuns aia de la nokia, deci nu va puneti mari sperante.
Apropo, Cattus, ti-au raspuns cei de la apple in legatura cu bug-ul descoperit de mine?

De răspuns au răspuns, nu știu dacă l-au și rezolvat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
goosebumps4 - 13 Aprilie 2009 09:21 PM

Pai culmea e ca si eu am trecut tot pe iphone. Am inteles ca cu palm-urile iarasi ai conectivitate super, cu blackberry am testat, dar nici ei nu au chiar un soft la fel de complet ca pe windows (oricum mai bun ca in cazul nokia), cu altele nu am mai incercat.

Si eu am tot iphone,nokia l am luat pentru ca am nevoie de al 2 lea telefon.
De blackberry ai fost multumit?

Semnătură 

1 din 2
1