2 din 2
2
isync si nokia e51
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: iuchei
Macuser din: 08.02.08

Nu cred ca te ajuta ...dar…...eu am un E50 si imi functioneaza perfect cu pluginn-ul de la nokia. Mi-a recunoscut 2 tel. nokia , un SE W800i, + un Mio P550.Incearca de curiozitate si instaleaza pluginn-ul pentru E50.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06
Danyx - 14 Aprilie 2009 02:47 AM

Nu cred ca te ajuta ...dar…...eu am un E50 si imi functioneaza perfect cu pluginn-ul de la nokia. Mi-a recunoscut 2 tel. nokia , un SE W800i, + un Mio P550.Incearca de curiozitate si instaleaza pluginn-ul pentru E50.

sarumana smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Pai blackberry-ul e al prietenei, nu l-am chiar tinut dar pot sa spun ca este incredibil facut si ca sistem si ca ansamblu. Se poate observa o schimbare destul de mare in soft fata de nokia sau altceva smartphone. Merge foarte ok si cu mac-ul (bluetooth + soft pentru sync), dar cum ziceam, nu este chiar atat de complet precum suita de windows (asta mai are in plus module, printre care si cel de software update ... pe care am rezolvat-o cu un xp in vmware).

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am vrut sa imi iau un blackberry in loc de e51 dar imi trebuia 3g neaparat si aveam ca optiuni doar bold sau 8707v care este foarte vechi si am preferat un e51,fiind al 2-lea telefon pe langa iphone.
ma bucur ca a mers plugin-ul de la e50 sa imi pot sincroniza contactele si calendarul si pe e51.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Acum bb zic ca merge ca telefon principal, asta daca nu vrei touchscreen….un 9000 este incredibil si este si foarte rapid….dar daca vrei sa discutam mai multe, poate si cu altii care au avut mai multe bb-uri incepem un nou topic la discutii. smile

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
goosebumps4 - 14 Aprilie 2009 10:08 PM

Acum bb zic ca merge ca telefon principal, asta daca nu vrei touchscreen….un 9000 este incredibil si este si foarte rapid….dar daca vrei sa discutam mai multe, poate si cu altii care au avut mai multe bb-uri incepem un nou topic la discutii. smile

da ai dreptate,deja suntem offtopic rau smile

Semnătură 

2 din 2
2