Am si eu o mica dilema…am un iPhone 3G cumparat de la orange,inca in garantie si am urmatoarele probleme cu el:
1.Sub display a inceput sa se acumuleze praf,si nu stiu cum,deoarece tot timpu il tin in hua de piele…nu am nici o idee cum ar intra praf acolo.
2.Pe spate,au inceput sa apare fisuri foarte mici langa butoanele laterale,difuzor,sim card tray,etc…peste tot,si nu inteleg de ce…si telefonul nu a fost scapat NICIODATA
3.Cand il strang din laterale,carcasa scartie,e normal?
Si vroiam sa va cer parerile daca sa mg cu el la orange sa mi-l schimbe,ca am citit intr-un topic,legat de cineva caruia i l-a schimbat la orange,credeti ca mi l-ar schimba si mie?
de asemena,mentionez ca iPhone-ul este cel alb,am comparat cu cel negru,al unui prieten care are si el fisuri dar se vad foarte greu,al meu fiind alb,se vad mult mai bine.
1.Sub display a inceput sa se acumuleze praf,si nu stiu cum,deoarece tot timpu il tin in hua de piele…nu am nici o idee cum ar intra praf acolo.)
Daca a intrat praf , inseamna ca ori fabricantul ” a uitat ” sa puna silicon intre geam si rama de plastic care sustine tot setul digitizer+lcd , ori a fost inlocuit ( digitizerul ) si probabil cind ti-a fost vindut nu ai observat ca nu era sigilata cutia.
subscriu la ce s-a zis mai sus.. du-te sa vezi ce se poate face.. n-ar trebui sa se intample astea.. eu am prima generatie si inafara de faptul ca l-am spart eu, nu are nimic ) no dust, no nothing…
Cine este din Bucuresti, nu mai ‘alergati dupa cai verzi pe pereti’ unde va trimit astia de Orange. Mergeti direct in Pipera, dupa noul sediu al Politiei inmatriculari (care este pe partea stanga cum veniti dupa Blvd. Barbu Vacarescu) si mergeti cca. 500m si pe stanga o sa vedeti un complex (de fapt sunt depozite) Apla Atlas si DSV , acolo intrati in curte si mergeti in capat de tot. Acolo este service-ul Orange. Mergeti cu el si stati pe acolo cca. 30 minute si va rezolva. Nu stati dupa nu stiu ce magazin care il duce acolo etc….
Telefonul se duce la magazinul de unde s-a cumparat ,impreuna cu certificatul de garantie si factura, ambele in original. N-as crede ca te baga cei de la service in seama daca nu te duci cu el intai la magazinul de unde l-ai cumparat!..parerea mea!
@Adrian : fara supare, dar ai scris si tu ca sa umpli un post.Stiu ca este democratie si suntem liberi sa ne dam cu parerea, doar pe asta se si bazeaza societatea noasta, dar da-ti seama ca nu il trimiteam pe om aiurea pe drumuri ! Cand am avut probleme cu iphone-ul acolo m-am dus cu factura, garantie, etc. si ca sa vezi, m-au bagat in seama nu de alta dar asta le e treaba.De ce"se duce la magazinul de s-a cumparat” ?!Ei zic sa il duci la magazinul de unde a fost cumparat, dar nu este obligatoriu. Magazinul de unde s-a cumparat, orange shop-ul in cauza nu este nimic mai mult decat un punct de colectare, de sa pierd vremea sa il duca aia s.a.m.d ?
@Tavi : oricum ai zis ca ai drum acolo, deci nu este o problema. Pentru cine mai are indoieli , ii puteti suna acolo .
Mai mult, pentru cine mai are probleme cu telefoane cumparate de la orange (la abonament, fidelizare etc) acolo este service-ul Orange.
daca aveti drum pe la service-ul orange, sa-mi spuneti si mie daca e NEAPARAT nevoie de factura, sau se poate doar cu garantia. eu nu mai gasesc factura )
am dat un mail la orange si nu mi-au raspuns inca, iar la relatii cu clientii imi spun aia sa sun la relatii cu clientii pentru abonati (desi telefonul a fost luat cu prepay).
MirceaHr..daca consideri ca parerile mele nu conteaza sau nu aduc un minim corect de informatie, o sa ma retrag de pe forum daca deranjez asa de tare! Si te asigur eu ca nu prea imi place sa ma bag in seama aiurea!Din postul tau nu s-a inteles ca tu ai fi fost personal acolo cu telefonul, in caz contrar ai fi scris: am fost…am stat cca 30 min..etc,nu mergeti..stati,etc! Sa invatam sa scriem si sa ne exprimam corect romaneste!