2 din 2
2
Problema fabricatie iPhone? :|
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

@Toma : nu se pune problema de a imparti ceva, pur simplu nu imi place cand cineva vorbeste doar de dragul de a se baga in seama
@Adrian : chiar te rog frumos , retrage-te ! vorbesc serios, in clipa in care nu ai nimic concret de zis si scrii si tu din ce ai auzit mai bine te ‘retragi’ . De obicei , atunci cand cineva te indruma catre “ceva” se presupune ca stie despre ce e vorba. Asa sunt eu, daca dau un sfat, sau daca iti zic sa faci un lucru inseamna ca stiu despre ce vorbesc.  Daca vrei, iti trimit eu prin posta un manual de comunicare, poate te ajuta pe viitor, desi… In fine , poate inveti si tu una alta wink

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08

in loc sa va trimiteti manuale de comunicare mai bine ati ramane pe subiect.nu este cazul sa epatam pe acest site.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

atenție…
moderatorul v-a făcut o sugestie
următoarele posturi offtopic vor fi șterse imediat
...

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

si eu am auzit zvonuri ca iPhone-urile de la Orange nu is asa de bune,mi se pare culmea,is de la acelasi fabricator,nu cred ca aia de la Orange le-ar strica in spatele magazinului smile) eu am 2 iPhone-uri,ambele luate de pe eBay si nu am absolut nici o problema,mai ales ca am riscat cand le-am luat de pe net.
iPhone-ul 2G il am de aproape 2 ani si nici o problema !! is ft mandru de el,si de asta 3G dar un singur lucru nu imi place: ca e din plastic…oricum succes cu aia de la Orange

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

2 din 2
2