LG Arena ( KM900 ) vs iPhone
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

Un alt telefon…cu functiuni si grafica similara.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

e foarte funny reclama aici. e pe toate canalele intensiv (pe unele la fiecare comercial brake). de ce e funny? pentru ca in spiritul adevarului (altfel ar fi interzisa reclama) in josul ecranului scrie: simulated features LOL de parca ar fi vaporware… LOL

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator

p.s. evident, jumatate din pagina de prezentare e tabelul atasat…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07
huk - 14 Aprilie 2009 04:44 PM

e foarte funny reclama aici. e pe toate canalele intensiv (pe unele la fiecare comercial brake). de ce e funny? pentru ca in spiritul adevarului (altfel ar fi interzisa reclama) in josul ecranului scrie: simulated features LOL de parca ar fi vaporware… LOL

nu inteleg…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

pai nici eu nu inteleg ce e real din reclama si ce e desene animate. dar asa scrie…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

O altă discuţie Iphone vs. XYZ!
Nu am folosit acest LG dar am o reticenţă..., nu am văzut nicăieri nimic precizat despre update-ul de soft… lucru care, pe mine, la iPhone mă încântă foarte mult.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
szasz - 14 Aprilie 2009 04:15 PM

Un alt telefon…cu functiuni si grafica similara.

Da, sunt pline televizoarele din metro cu reclamele lui. Una dintre copiile reușite după iPhone, deja evident copiat și bun de justiție ca plagiat. Acuma că apple îi lasă e treaba lor.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Daca nu ma insel nici nu este smartphone, si ca sa ma justific aici (http://www.gsmarena.com/lg_km900_arena-2666.php) nu precizeaza nimic despre nici un os….plus ca mie cel putin mi se pare putin chicios, cu o interfata care incearca sa aduca inspre iphone dar nu chiar reuseste. Si mai e inca o treaba, nu specificatiile conteaza, ca daca astea ar fi contat cred ca Htc ar fi fost demult cel mai vandut brand.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

sunt multi “rivali” care poate au ceva in plus fata de iphone dar os-ul + application store-ul fac diferenta,parerea mea ca iphone in momentul de fata nu are un rival in adevaratul sens al cuvantului.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.08.08
boboc - 15 Aprilie 2009 12:24 AM

sunt multi “rivali” care poate au ceva in plus fata de iphone dar os-ul + application store-ul fac diferenta,parerea mea ca iphone in momentul de fata nu are un rival in adevaratul sens al cuvantului.

Agree!!!
Ca si fost utilizator de BB 8310 si BB Storm si acum utilizator de Iphone cred ca nu are rival.

Semnătură 

Don’t drink and drive, when you can smoke and fly!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 31.07.08

Am avut ocazia sa ma joc cu diverse telefoane cu touch, inclusiv nokia 5800, lg-uri si samsunguri. sincer, m-au dezamagit touch-screen-urile lor, calitatea imaginii, interfata ffff prost gindita ptr utilizator, etc. iphone ramane lider ptr usurinta meniului, touch-ul si simplitatea sa ca telefon…

Semnătură 

there is only one limit in your life: your_own_self

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

iphone ul e multitouch smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Uite o prezentare a rahatului ăsta, deci m-a scârbit cât de mult a copiat de la iPhone…
http://www.youtube.com/watch?v=0NITUSfwtvA

Şi ce greu se mişcă, tipul din video dă frecvent comanda de două ori până sa-i iasă ceva!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08

se misca groaznic de greu….touch-ul este jenibil….este o copie nereusita al iphone-ului….design-ul nu ma atrage cu nimic….nu exista inca un competitor adevarat pt iPhone….nici palm pre nici omnia hd.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3