Copy protected DVD/CD?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Pitesti
Macuser din: 14.12.05

Am nevoie de un soft care sa faca Cd-uri shi in special DVD-uri…care sa nu poata fi copiate. Am vazut un DVD Recorder care avea optiunea de password protect disc….shi ma gandesc ca tre sa fie shi un soft pt mac care sa fac treaba asta. Poate ma ajutatzi voi!

A shi inca o chestie pe PC e un soft care permite sa faci captura video de pe DVD..exista asha ceva pt mac?

10x

Semnătură 

“Baietzii buni n’are noroc, da’ nici femeile nu ie oameni..”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

mda…. multa lume ar fi fericita sa existe asa ceva wink

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Deci ar cam trebui sa-mi iau gandul?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

depinde ce vrei sa pui pe discurile alea si cui le dai / daca vrea cineva sa le copie, pina la urma tot reuseste

asa ceva vrei?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Merci dacuBurebista, azi de dimineatza am luat softuletzul ...dar problema e ca face captura doar la frame…(scoate foto dupa ce dai pauza la dvd).. Mie imi trebuie sa fac captura video.

Shi in legatura cu copy protected DVD…shtiu ca pana la urma se pot copia…daca faci captura ...dar macar sa reushesc sa fac DVD-ul sa nu poata fi copiat pe alt disc. Am gasit DVD-uri care nu puteau fi copiate prin “copy dvd”...am reushit doar sa fac captura.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Sau asta?

http://www.dvd2one.com/

Scuze, am recitit atent dupa ce am postat.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

atunci incearca snapz, iar daca poti face protectie la dvd, zi-ne si noua cum… alea de care zici tu, sunt cele ‘originale’, stantate…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

E ok shi Snapz….“Think of it as a digital video camera for your screen.” E bun pt a face tutoriale video..dar ma gandesc ca daca dai full screen la DVD player poate face captura shi de pe dvd. Tre sa vad in ce masura imi deterioreaza calitatea.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Xanthrax - 29 Mai 2006 05:57 PM

Sau asta?

Multzumesc ca te-ai ostenit sa cautzi…dar…softul face copie la intregul dvd ....shi ai optziunea sa alegi daca vrei shi meniul sau doar filmul in sine. Acum sa mai explic odata de ce am nevoie: Pe PC e un soft (nush cum ii zice..un dvd player in orice caz) care itzi permite sa faci captura video in realtime. Playezi dvd-ul…itzi place o faza, dai capture shi itzi salveza secventza. Asta am nevoie shi pt mac.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
G5osxUser - 29 Mai 2006 06:44 PM
Xanthrax - 29 Mai 2006 05:57 PM

Sau asta?

Multzumesc ca te-ai ostenit sa cautzi…dar…softul face copie la intregul dvd ....shi ai optziunea sa alegi daca vrei shi meniul sau doar filmul in sine. Acum sa mai explic odata de ce am nevoie: Pe PC e un soft (nush cum ii zice..un dvd player in orice caz) care itzi permite sa faci captura video in realtime. Playezi dvd-ul…itzi place o faza, dai capture shi itzi salveza secventza. Asta am nevoie shi pt mac.

Tocmai de aia mi-am cerut scuze, mi-am dat seama ce vrei de fapt dupa ce am postat, si nu am vazut sa am posibilitatea de a-mi sterge postul. Nu am folosit inca SnapzPro, dar cred ca tot el poate sa iti captureze secvente din film.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

Da, ai dreptate poate sa imi captureze doar o anumita secventza. E cea mai buna solutzie pe care am gasit-o pana acum..numai ca are un dezavantaj: cat timp capturezi de pe dvd nu mai potzi sa faci nimic..sa mutzi aplicatzia in dock, sau sa ieshi din full screen… pt ca itzi captureaza toate mishcarile. smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

daca tot faci captura de pe DVD, de ce nu folosesti Handbrake? Iti alegi capitolul, faci mpg, apoi il tai in QuickTime…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member

Eu caut o modalitate care sa-mi i-a cat mai putzin timp shi cat mai putzine operatziuni. In momentul de fatza eu fac captura cu Final Cat Pro de pe un DVD Recorder extern…shi ma enerveaza ca tre sa mut cateva cabluri. Ma gandeam ca exista shi o solutzie mai simpla de atat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
G5osxUser - 29 Mai 2006 04:21 PM

Am nevoie de un soft care sa faca Cd-uri shi in special DVD-uri…care sa nu poata fi copiate. Am vazut un DVD Recorder care avea optiunea de password protect disc….shi ma gandesc ca tre sa fie shi un soft pt mac care sa fac treaba asta. Poate ma ajutatzi voi!

A shi inca o chestie pe PC e un soft care permite sa faci captura video de pe DVD..exista asha ceva pt mac?

10x

Daca te-am inteles bine, DVD Studio Pro are niste optiuni care iti permit sa specifici daca vrei ca DVDul tau sa fie copiat nelimitat, sau doar o data, sau deloc (criptare Macromedia). Dar stii si tu cat de simplu e de ocolit protectiile astea.

Pentru captura, ar mai fi si solutia cu DVD Red. E o jucarica care isi face treaba foarte bine (eu o folosesc in principal la decriptarea programelor lui Astral digital, care sunt atat de cretini incat nu permit nici macar o inregistrare a ceea ce emit digital). Ai putea s-o pui intre DVD Player (stand alone) si computer, si vei primi semnal necriptat pe care apoi il poti captura linistit.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member

Merci de sfat. DVD Studio Pro e solutzia ideala nu numai pt criptarea DVD. Final Cut Pro+ LiveType+Motion+DVD Studio Pro e combinatzia ideala pt editarea profesionala cu care rupi gura targului shi in fatza careia nu are nimeni nimic de comentat. Problema e ca DVD Studio Pro e singurul soft care imi lipseshte (momentan wink ).....abia il ashtept smile

In ceea ce priveshte “jucarica” de care mentzionai tu nush in ce masura imi foloseshte, cel putzin pana acum nu am avut probleme in captura vreunui DVD (sau nu am gasit eu vreunul atat de bine criptat)...din DVD Player-ul extern prin firewire in Final Cut Pro shi gata, am rezolvat.

Tre sa recunosc ca sunt un pic mai comod smile shi ash fi preferat o modalitate mai simpla de captura…fara sa mai mutzi cabluri shi alte alea..

Tre sa va multzumesc ca va ostenitzi sa postatzi in ajutorul meu… 10x

Semnătură 

‹‹ De toate pentru toti      FlyakiteOSX ››