Pentru ca sa nu mai deschid un topic nou.
Este a 4-a oara cand il iau de la inceput (NFS Carbon). Trec de Wolf, trec de Angie 21 Street, si trec de Kenji. Imi cumpar Mercedes de la exotic cars, cel mai tare (Tier 2).
Acum incepe partea cea mai grea. Pana sa intru in noul teritoriu, am o cursa de facut - Race War (parca). Desi sunt cu toate imbunatatirile la zi (engine, transmission, suspension etc.) parca sunt cu barca pe asfalt. Trec aia pe langa mine fara greturi. Dupa x incercari, reusesc sa termin cursa pe primul loc si ma duc sa ocup noul teritoriu.
Aleg prima cursa, canyon, si… soc ma intalnesc cu Wolf (din nou). Desi am facut schimbari la masina (engine - torque pentru forta de acceleratie, transmission - acceleration, suspension - overstear, tires - drifting, supercharger - low rpm, poate am uitat ceva) cand intru in cursa, abia ma tin de Wolf. Dupa alte x incercari, reusesc sa termin prima parte a cursei cu un punctaj destul de modest, cca. 120 si cateva mii de puncte. Ei, in partea a doua cand ma urmareste el prin canion, abia atunci vine porceala. De cateva ori m-a depasit. In alte dati a stat in coada mea asa incat inainte de ajunge la final el imi lua toate punctele.
E clar ca nu conduc eu cine stie ce, dar nici nu iau viraje cu parapetul. Deci, nici chiar de cocos nu sunt. Ce gresesc? Ce nu setez bine la masina. In autosculpture nu am intrat pentru ca am facut-o odata si asa am modificat tot felul de chestii pe acolo - imi latisem cauciucurile, imi modificasem spoilerul (l-am facut un pic mai lat decat masina) - de nu mai intra in curbe.
Daca nici de data asta nu reusesc sa-l termin, ma las de joc si il sterg. Any sugestion? Please…