Need for Speed Carbon wide screen??? Da-Nu?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 27.08.08

Am instalat de curand nfs carbon si nu are decat rezolutii ce merg doar in format 4:3 si e destul de enervant sa joci asa.
Stie cineva cum se poate face sa mearga pe tot ecranul?
Am incercat si in config file sa pun manual rezolutia macbook-ului dar nu vrea.

Si mai ales ca pe site la Apple.com la graphics apare o poza cu jocul asta in fullscreen pe noul macbook….... Deci? in reclama da in joc ba???

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Nu stiu cu cat te va ajuta experienta mea. Eu l-am avut pe un Toshiba Notebook, cu Vista. Si tot asa imi facea. In fapt, toate jocurile mergeau pe rezolutie mare dar nu pe tot ecranul. Dupa ce am instalat WIN XP, orice joc imi merge full-screen si la rezolutie mare. S-ar putea sa fie ceva de OS? Sau ceva de la placa video?

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

@marulluiadam - salut, imaginea pe care o folosesti sa rulezi jocul nu este buna.. am avut si eu problema ta.. ce ai tu acolo nu este jocul original pentru mac ci doar un fel de emulare ca sa ma exprim asa, asa cum sunt programele alea de emulare pe PC a jocurilor de pe Nintendo/Sega, s.a.m.d..
daca ai sa te uiti mai atent pe sursa de unde ai luat jocul, ai sa descoperi ca printre titluri se numara si NFS Most Wanted, joc care nu a fost niciodata lansat pentru mac, tocmai de aceea el nefigurand pe site-ul Apple.. Most Wantedu este deasemenea o emulare ca asta ce nu permite jucarea in Widescreen..
evident, intrebarea urmatoare este de unde poti lua o copie dupa original, iar raspunsul este ca habar nu am, nici eu nu am gasit, singura modalitate probabil este sa il cumperi de la magazin.. daca il gasesti si acolo smile

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 26.01.08

Eu am jocul pentru Mac, funcționează în widescreen dar nu suportă rezoluții mai mari de 1280 x 1024.

Semnătură 

iMac G4
iBook G3

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Si eu am aceiasi problema la NFS Carbon,dar am NFS Pro Street si se vede widescreen smile

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Pentru ca sa nu mai deschid un topic nou.

Este a 4-a oara cand il iau de la inceput (NFS Carbon). Trec de Wolf, trec de Angie 21 Street, si trec de Kenji. Imi cumpar Mercedes de la exotic cars, cel mai tare (Tier 2).
Acum incepe partea cea mai grea. Pana sa intru in noul teritoriu, am o cursa de facut - Race War (parca). Desi sunt cu toate imbunatatirile la zi (engine, transmission, suspension etc.) parca sunt cu barca pe asfalt. Trec aia pe langa mine fara greturi. Dupa x incercari, reusesc sa termin cursa pe primul loc si ma duc sa ocup noul teritoriu.
Aleg prima cursa, canyon, si… soc ma intalnesc cu Wolf (din nou). Desi am facut schimbari la masina (engine - torque pentru forta de acceleratie, transmission - acceleration, suspension - overstear, tires - drifting, supercharger - low rpm, poate am uitat ceva) cand intru in cursa, abia ma tin de Wolf. Dupa alte x incercari, reusesc sa termin prima parte a cursei cu un punctaj destul de modest, cca. 120 si cateva mii de puncte. Ei, in partea a doua cand ma urmareste el prin canion, abia atunci vine porceala. De cateva ori m-a depasit. In alte dati a stat in coada mea asa incat inainte de ajunge la final el imi lua toate punctele.

E clar ca nu conduc eu cine stie ce, dar nici nu iau viraje cu parapetul. Deci, nici chiar de cocos nu sunt. Ce gresesc? Ce nu setez bine la masina. In autosculpture nu am intrat pentru ca am facut-o odata si asa am modificat tot felul de chestii pe acolo - imi latisem cauciucurile, imi modificasem spoilerul (l-am facut un pic mai lat decat masina) - de nu mai intra in curbe.

Daca nici de data asta nu reusesc sa-l termin, ma las de joc si il sterg. Any sugestion? Please…

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.