Salut,
Datele problemei ar fi urmatoalele:
- MPB unibody 2008
- Time Capsule 500GB setat ca router
- Iphone 2.2.1
TC e configurat cu DHCP, setarile de la providerul de net, etc., totul merge foarte bine. Mai am alte 2 laptopuri (non-apple) care se conecteaza fara nici o problema la retea. Iphone-ul in schimb, desi vede reteaua si se conecteaza la ea, nu foloseste wireless-ul si schimba pe EDGE/3G cand vreau sa intru pe net, etc.
Sunt sigur ca e vorba de o setare a TC, cumva, pentru ca am folosit Iphone-ul sa ma conectez la alte retele wireless si a functionat fara probleme, doar ca nu-mi dau seama care este acea setare.
Am incercat sa-i dau o adresa de IP unica (Airport Utility->Internet->DHCP->DHCP reservations) si m-am jucat cu variantele de subnet mask (am pus-o pe cea de la provider, sau pe cea default 255.255.255.0), Forget Network, etc., fara succes.
Cu setarile automate, Iphone-ul primeste o adresa de IP generica (164….), care de obicei inseamna (din ce am citit) ca este adresa default atunci cand nu ii este data o adresa de catre router.
Nu am MAC filtering pus.
Am mai cautat pe net si pe forum, au mai avut si altii problema asta, numai ca nu am reusit sa gasesc o solutie…
So… any ideas?