foarte tare,dar cum e posibil sa vedem cu quicktime,parca video mergea doar youtube,eu asa stiam.
Dacă, ca şi player pentru vizionare, acel site foloseşte Quicktime, se poate viziona conţinutul de pe iPhone.
Ex: tot conţinutul video de pe apple.com se poate viziona cu iPhone-ul.
Sunt şi alte site-uri…
interesant site-ul, dar trebuie sa pun link default sport, divertisment nu pagina home ca acolo sunt numai stiri genul
Libertatea: O femeie si-a vândut copilul de patru ani si pe cel din pântec pentru o garsoniera. Cum comentati gestul parintelui?
Libertatea: O femeie si-a vândut copilul de patru ani si pe cel din pântec pentru o garsoniera. Cum comentati gestul parintelui?
Omule, deschide un topic nou!
Ca şi rectificare, femeia şi-ar fi vândut copilul pentru 23 mii euro. Totul a fost o înscenare făcută de libertatea.
Ştirea este una fabricată, construită şi prezentată ireal. Dacă nu există moralitate, nu văd de ce ai avea pretenţii de la acea “mama” (BTW, de ce i se zice mamă? că un mascul a “fecundat-o” iar ea a adus pe lume un copil?)
Hai te rog deschide un topic nou şi rog un moderator să-mi mute comentariul acolo.
Thanks,
1. da, am uitat de ghilimele
2. nu incerc sa lansez un off topic ci doar sa scot in evidenta stiri de MARE utilitate ce pot fi gasite pe acest site. Sunt si stiri interesante dar restul (in care intra si cea postata de minte anterior) sunt chiar inutile.
Acuma da, sunt pareri si pareri. Poate pe voi va intereseaza cine si-a mai batut soacra, cine pe cine a mai violat, in nu stiu ce sat uitat de lume ca nea Ion i-a furat bicicleta lu Gheorghe si ca intr-o piata din Bucuresti vopseaua de oua era oja de unghii….
Stiri pe care le consider eu importante sunt:
“Oracle va cumpara Sun Microsystems pentru 7,4 miliarde dolari”
“Guvernul vrea sa aprobe, astazi, principiile care vor sta la baza legii privind salarizarea unica”
Forza-Stiinta, cred ca era vorba in thread-ul asta nu despre ce stiri apar concret, cat despre ideea ca poti sa vezi si altceva in format video pe net decat youtube pe iphone.
da, am inteles dar nu ma incanta faptul ca vad stirile in format video (site unic romanesc) daca acele stiri nu prezinta interes (majoritatea din ele).