Ştiri (din RO) pe iPhone
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Sper să fie utilă informaţia.
Din câte ştiu, este primul şite de ştiri din România care permite vizionarea conţinutului video de pe iPhone

http://realitatea.mobi/

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Craiova
Macuser din: 18.03.09

era prea frumos sa faca streaming sa vedem realitatea live :D oricum e un inceput.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

foarte tare,dar cum e posibil sa vedem cu quicktime,parca video mergea doar youtube,eu asa stiam.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.06.08
boboc - 19 Aprilie 2009 08:55 PM

foarte tare,dar cum e posibil sa vedem cu quicktime,parca video mergea doar youtube,eu asa stiam.

Sunt mai multe site-uri care fac posibila vizionarea filmelor. Da, chiar ar fi fost prea frumos streaming live…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
boboc - 19 Aprilie 2009 08:55 PM

Dacă, ca şi player pentru vizionare, acel site foloseşte Quicktime, se poate viziona conţinutul de pe iPhone.
Ex: tot conţinutul video de pe apple.com se poate viziona cu iPhone-ul.
Sunt şi alte site-uri…

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 12.09.08

interesant site-ul, dar trebuie sa pun link default sport, divertisment nu pagina home ca acolo sunt numai stiri genul
Libertatea: O femeie si-a vândut copilul de patru ani si pe cel din pântec pentru o garsoniera. Cum comentati gestul parintelui?

Semnătură 

Forza Stiinta!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Forza-Stiinta - 22 Aprilie 2009 02:00 AM

Libertatea: O femeie si-a vândut copilul de patru ani si pe cel din pântec pentru o garsoniera. Cum comentati gestul parintelui?

Omule, deschide un topic nou!
Ca şi rectificare, femeia şi-ar fi vândut copilul pentru 23 mii euro. Totul a fost o înscenare făcută de libertatea.
Ştirea este una fabricată, construită şi prezentată ireal. Dacă nu există moralitate, nu văd de ce ai avea pretenţii de la acea “mama” (BTW, de ce i se zice mamă? că un mascul a “fecundat-o” iar ea a adus pe lume un copil?)

Hai te rog deschide un topic nou şi rog un moderator să-mi mute comentariul acolo.
Thanks,

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Forza-Stiinta, e așa cum bănui eu și ai citat de pe Realitatea.mobi fără să pui ghilimele sau lansezi un offtopic?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

1. da, am uitat de ghilimele
2. nu incerc sa lansez un off topic ci doar sa scot in evidenta stiri de MARE utilitate ce pot fi gasite pe acest site. Sunt si stiri interesante dar restul (in care intra si cea postata de minte anterior) sunt chiar inutile.
Acuma da, sunt pareri si pareri. Poate pe voi va intereseaza cine si-a mai batut soacra, cine pe cine a mai violat, in nu stiu ce sat uitat de lume ca nea Ion i-a furat bicicleta lu Gheorghe si ca intr-o piata din Bucuresti vopseaua de oua era oja de unghii….

Semnătură 

Forza Stiinta!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Stiri pe care le consider eu importante sunt:
“Oracle va cumpara Sun Microsystems pentru 7,4 miliarde dolari”
“Guvernul vrea sa aprobe, astazi, principiile care vor sta la baza legii privind salarizarea unica”

Semnătură 

Forza Stiinta!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Forza-Stiinta, cred ca era vorba in thread-ul asta nu despre ce stiri apar concret, cat despre ideea ca poti sa vezi si altceva in format video pe net decat youtube pe iphone.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

da, am inteles dar nu ma incanta faptul ca vad stirile in format video (site unic romanesc) daca acele stiri nu prezinta interes (majoritatea din ele).

Semnătură 

Forza Stiinta!

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Trebuie sa te incante ca iphone-ul tau poate sa faca treaba asta, acum ca nu te uiti e alta treaba raspberry (glumesc desigur)

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Și aici am terminat cu discuțiile inutile. La subiect, vă rog.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”