2 din 2
2
Mac OS Leopard pe PC cu Intel/ Jocuri pe Mac
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iași
Macuser din: 16.03.09

Mi-a spus un prieten care folosește windows că rulând wow cu opengl a mai obținut un mic spor de performanță. A adăugat linia <SET gxApi “opengl”> în config.wtf. Eu personal n-am încercat pe windows, dar pe linux, cu wine, a dat rezultate smile

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Am incercat si eu sa fac un hackintosh din asta… doamne ce bataie de cap. M-au luat caldurile de nervi. In cele din urma am reusit insa nu imi mergea exact ce imi trebuie: Final Cut Express. Asa ca l-am dat dracu si m-am intors pe Mac. Pastrez PC-ul numai pentru jocuri.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.01.09

Frate, ia SnagIt sau HypersnapDX si o sa poti face screenrecording. Nu iti trebuie Mac pt WoW. Si vezi ca pe forum, la vanzare gasesti niste g5 de iti sare palaria din cap. Si crede-ma, un mac nu e ca un pc, nu ii cade valoarea la 20% dupa 3 ani. Sunt oameni care inca folosesc g3 pentru Photoshop si altele fara probleme. Dar na, parerea mea e ca Mac-ul e precum DSLR-urile, adica daca nu scoti bani din ele, nu se merita, cel putin nu noi, la salariile din Romania.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Pitesti
Macuser din: 11.03.09
darie.alex - 22 Aprilie 2009 02:18 PM

Frate, ia SnagIt sau HypersnapDX si o sa poti face screenrecording. Nu iti trebuie Mac pt WoW. Si vezi ca pe forum, la vanzare gasesti niste g5 de iti sare palaria din cap. Si crede-ma, un mac nu e ca un pc, nu ii cade valoarea la 20% dupa 3 ani. Sunt oameni care inca folosesc g3 pentru Photoshop si altele fara probleme. Dar na, parerea mea e ca Mac-ul e precum DSLR-urile, adica daca nu scoti bani din ele, nu se merita, cel putin nu noi, la salariile din Romania.

“frate” softurile alea sunt putin cam scumpe sa imi permit sa risc cumpararea lor pentru wow.
chiar si fraps cu licenta imi merge cam ciudat, nu pot da vina pe hardware ci pe windows..

2 din 2
2