Acuma, serios vorbind, si romaneste, mi se pare ciudat ca nu poti descarca aplicatia de pe iTunes Cehia. Altele merg? Poate ai ceva probleme cu contul?
Alta metoda nu stiu, daca nu ai telefonul jailbreak-uit.
Artistule, fa-ti cont pe iTunes Romania, ca e pacat sa n-ai.
Acuma, serios vorbind, si romaneste, mi se pare ciudat ca nu poti descarca aplicatia de pe iTunes Cehia. Altele merg? Poate ai ceva probleme cu contul?
Alta metoda nu stiu, daca nu ai telefonul jailbreak-uit.
Artistule, fa-ti cont pe iTunes Romania, ca e pacat sa n-ai.
O să-mi fac. Ce-mi “place” e că pe iTunes România ai cărţi în engleză. De ce nu în româneşte?
vezi ca poti sa iti faci cont de america fara sa iti ceara datele cardului. si cu contul respectiv poti downloada toate aplicatiie free. nu mai tin minte cum am facut, da de mers merge ca mi-am facut eu. da un search pe google
eu am incercat sa fac pe itunes USA si s-a poticnit in card..o sa caut sa vad poate o fi vreo smecherie
omule, poti sa-ti faci cont pe us si fara card.. aceasi problema am avut-o si eu, tot pentru aplicatii de genul asta vrand sa-mi fac.. cand iti apare casuta sa bifezi ce tip de card ai, selectezi “pay by giftcard” sau ceva asemanator si nu-ti va mai cere nimeni nimic.. adresa pe care am folosit-o eu este de la Jerry’s Pizza din NY, asa ca nu e nici o panica.. dureaza 2 minute si vei avea acces la ce vrei tu
Sînt atîtea alte discuții deschise pe subiectul cont iTunes/unde/cum/cînd. Cred că noemis a înțeles acuma că YM se descarcă cu ajutorul iTunes. Mai departe se descurcă el.
OK….ca sa faci cont pe US selectezi o aplicatie FREE…..cand iti cere user si pass click pe butonu create account…..si urmezi toti pasii necesari…cand vine vb de datele cardului la tipul cardului susu iti mai apare un punct de bifat “None”....il bifezi pe ala si gata. Totusi iti trebuie o adresa valida din state! bft!
Ok am rezolvat altfel .Am primit soft-ul de la un binevoitor de pe forum , l-am downloadat si deschis cu itunes moment in care s-a adaugat la sectiunea applications in itunes, apoi m-am dus in itunes store si am dat “get app” la Yahoo messenger dupa care am conectat iphone-ul i-am dat Sync si a instalat aplicatia pe telefon….cam atata a fost.Concluzia ori aplicatia a devenit disponibila la download si pe itunes Cehia , ori avand deja aplicatia in itunes de la un binevoitor toata birocratia lor devina usor de ocolit.
Multumesc celui care mi-a trimis aplicatia, ....se stie el cine e , nu vreau sa ii pronunt numele.
Cam atat din odiseea yahoo messenger pe iphone. Sper ca pasii urmati sa ii ajute si pe alti doritori