Dupa cum spune si titlul, cine este interesat si ar posta intr-o noua arie a forumului, denumite Istoria romanilor ? Cu tot ce inseamna asta: aspecte economice, financiare, oameni politici, chiar si politica etc.
Daca se decide ca ar fi utila o asemenea arie, ma ofer sa o moderez, deoarece se pare ca se aprind spiritele - in anumite discutii politice mai ales.
Eventual s-ar putea muta si discutia cu Principele Duda aici
MACuser.ro ... MAC ...
Discuțiile generale ajung.
Dacă tot n-ai tu ce face și vrei să te ocupi de ceva - adună tu din crâmpeie și posturi vechi istoria comunității utilizatorilor de mac din România și istoria forumului ăsta într-o pagină maaare și frumoasă ca să o punem la link-ul ăla de “Despre”.
Ar fi interesant, dar nu pe acest forum. Eu aș rade de tot Discuțiile Generale (chiar dacă mă bag și eu ca musca pe acolo…).
subscriu!
altfel, împreună cu xantrax o să deschidem un subforum de entomologie, cu diferite subsecțiuni, mai facem unul cu comentarii pe tema comportamentului specific opilionidelor bentonice și gata!
am aberat destul!
ce vă veni? apropos unul cu elodia de ce nu ați făcut?!
Ar fi interesant, dar nu pe acest forum. Eu aș rade de tot Discuțiile Generale (chiar dacă mă bag și eu ca musca pe acolo…).
subscriu!
altfel, împreună cu xantrax o să deschidem un subforum de entomologie, cu diferite subsecțiuni, mai facem unul cu comentarii pe tema comportamentului specific opilionidelor bentonice și gata!
am aberat destul!
ce vă veni? apropos unul cu elodia de ce nu ați făcut?!
Omul a propus, nu a dat in cap… Nu vad necesara o arie intreaga doar despre istorie.. Insa una care sa cuprinda istorie/literatura/etc poate ar merge
Si ca o mica precizare (vorba lui DocOc) - am propus, am pus Poll, nu am impus, nu am dat in cap.
SI oricum nu mi se pare ca Istoria romanilor se aseamana cu Elodia, nu? Sau ceva economie, finante (legate de Romania)
Ai vrea tu să scapi ... nț ... apucă-te de istoria macuser.ro.
Acum sincer eu as umple prima pagina cu tutoriale/tips&tricks;si..altele, ca doar am materialele scrie si in RO si in EN. Cum pot proceda ? Sunt mai vechi..de pe vremea Tiger, dar se aplica si in ziua de astazi.
Ai vrea tu să scapi ... nț ... apucă-te de istoria macuser.ro.
Asta mi s-ar părea şi mie ok, o istorie a utilizatorilor de Macintosh cu referiri specifice la cei din România, istoria forumului, ce deschidere au avut românii spre Apple etc.
Istoria poporului român - ar fi un subiect interesant, dar nu aici, după cum s-a mai zis.
Ar fi interesant din perspectiva faptului că în manualele scolare istoria este prezentată eronat, şi nu mă refer neaparat la datele istorice, ci la felul în care era prezentat poporul român - suntem învăţaţi din cărţi că e ok să furi de la bogaţi şi să dai la săraci (îl ridicăm în slăvi pe un haiduc ce fură de la bogaţi şi dă la săraci); avem proverbe cu un mesaj total eronat: capul plecat, sabia nu taie (nişte laşi - după cum ne-au vrut comuniştii); fă-te frate cu dracu până treci puntea (să fim mişei, profitori, mitocani) etc.
Dupa cum spune si titlul, cine este interesat si ar posta intr-o noua arie a forumului, denumite Istoria romanilor ? Cu tot ce inseamna asta: aspecte economice, financiare, oameni politici, chiar si politica etc.
Daca se decide ca ar fi utila o asemenea arie, ma ofer sa o moderez, deoarece se pare ca se aprind spiritele - in anumite discutii politice mai ales.
Eventual s-ar putea muta si discutia cu Principele Duda aici
Cu toată stima, ar fi multe teme pt care s-ar putea deschide butoane și butonașe. Nu zic că n-ar fi interesant să știm, de ex., ce subiecte îi pasionează pe macuseri sau ce / câte pisici au acasă, de ex. Eu am, tot de ex., vreo 5, dar una dintre fete va făta curând, așa că e în creștere numărul. Ce, nu e cumva o temă interesantă?