2 din 2
2
Sondaj
Ar fi utila o asemenea Arie ?
Da 8
Nu 29
Total voturi: 37
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Propunere Aria noua : Istoria noastra
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Dude, no waaaay…
Oricum, e cam mare varza de la „Diverse”...

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07
tomusel - 27 Aprilie 2009 05:37 PM

Dude, no waaaay…
Oricum, e cam mare varza de la „Diverse”...

d-aia se numesc diverse… stai să vezi ce va fi dacă facem și un sub forum “de sortat” cool cheese

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Oameni buni, repet întrebarea: nu e de ajuns macul? De ce vreţi să se strîngă aici toţi nebunii şi să discutăm ca babele turceşti? Faptul că avem oarece pricepere în mac şi OS X nu garantează, pe cuvînt de onoare, faptul că ne pricepem şi la altele. Adică unul, doi s-ar putea pricepe, dar NU-I MAI BINE SĂ SE DISCUTE PE FORUMURILE DEDICATE?
Uite, ce-ar fi să deschidem şi un topic despre PC, sau Dumnezeu, ori biologie, economie politică, parapsihologie… Nu v-ar apuca groaza? Avem un muzician printre noi: hai şi un topic de muzică clasică şi teoria muzicii… Cattus ştie limbi slave, hai un topic şi acolo. Eu sînt scriitor, n-aveţi chef de un cenaclu? EU NU AM! Ştiţi cum se zice? Mai binele e duşmanul binelui!

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
iaru - 27 Aprilie 2009 08:18 PM

Oameni buni, repet întrebarea: nu e de ajuns macul? De ce vreţi să se strîngă aici toţi nebunii şi să discutăm ca babele turceşti? Faptul că avem oarece pricepere în mac şi OS X nu garantează, pe cuvînt de onoare, faptul că ne pricepem şi la altele. Adică unul, doi s-ar putea pricepe, dar NU-I MAI BINE SĂ SE DISCUTE PE FORUMURILE DEDICATE?
Uite, ce-ar fi să deschidem şi un topic despre PC, sau Dumnezeu, ori biologie, economie politică, parapsihologie… Nu v-ar apuca groaza? Avem un muzician printre noi: hai şi un topic de muzică clasică şi teoria muzicii… Cattus ştie limbi slave, hai un topic şi acolo. Eu sînt scriitor, n-aveţi chef de un cenaclu? EU NU AM! Ştiţi cum se zice? Mai binele e duşmanul binelui!

iarule, sensul propunerii mele era cu totul altul, de ce complici lucrurile inutil și dai exemple irelevante și fără legătură faptică. Citită în grabă și în pripă, sigur că reacția e de respingere, ca orice lucru perpelit insuficient pe focul minții.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cattus, cu cele mai bune intenţii, întredeschizi poarta iadului. Jur că aşa e! Tu nu ştii (sau poate ştii prea bine) ce drăcuşori perverşi locuiesc în minţişoarele semenilor noştri! La Caţavencu, deşi scriem în ziar de 20 (douăzeci de ani) că NU PRIMIM POEZII, sîntem bombardaţi săptămînal cu versurele geniale! Şi cu ameninţări de genul afuriseniei, sau să ne pice organul ăla sensibil, sau cu sărăcirea absolută după procesul secolului…
Au mai existat cîteva palide încercări de filozofare pe forum… Şi n-a fost prea bine!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

iarule, da’ un subforum de critică?!
în care să criticăm ce ne vine și pe cine vrem noi???
:D

iegzistă forumuri foto, de literatură, istorie, fizică, chimie, flori, fete, filme, chiar băieți! forumuri în care înjuratul este un bun obicei al casei. discută în ele cineva ceva de mac? am încercat odată aducând vorba pe galeriafoto și am fost pus la punct imediat că print screenurile mele derutează utilizatorii de win! so?!

avem și noi o dambla comună - mac !
avem fiecare în parte mai multe păsărele, păsărici și stoluri… hai să le dăm grăunțe din alte părți.

vreți un forum atot cuprinzător, nu se poate!
un sistem făcut să funcționeze și pentru idioți, va funcționa numai la idioți!!!

înțelegeți și dincolo de cuvinte

sunt alături de cei care se opun forumurilor de poezie, istorie, goblenuri, arte marțiale, origami… aici!
căutați-le unde sunt și desfășurați-vă acolo, între cunoscători!

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07
haris - 27 Aprilie 2009 09:32 PM

iarule, da’ un subforum de critică?!
:D

Oh… asta sigur ar fi beton că doar la ce altceva se pricepe românul mai bine ?  LOL

Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

la fotbal?
la semințe?
smile

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Care sunteți joi seară în București - veniți la întâlnire și lămurim tot și toate. Da iarule - și tu ar fi bine să vii.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
haris - 27 Aprilie 2009 09:32 PM

un subforum de critică?!

A fost la un moment dat, trebuie sa mai fie prin strafundurile forumului, un topic unde eram invitati sa ne injuram, sa ne descarcam dracii, numai sa nu apara in restul forumului. Ce credeti ca s-a intamplat? A murit de inanitie; io cu Sergiu ne mai luam la misto, doar sa il tinem in viata.

Cel mai convingator ar fi daca un astfel de topic ar fi de un mare si indelungat succes. Atunci, da, am sta pe ganduri daca ar merita o categorie. (Dar, inca o data, topicul “Fun” nu o sa aiba categoria lui, ever)

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Vă jur, nu-mi vine (nici sculat din somn) să înjur pe cineva de pe macuser. La unele răspunsuri, i-aş da bucuros preopinentului cu o gheată sau cu o cărămidă în cap. Dar asta numai dacă vorbesc în vînt şi sînt dus pe coclauri de un zăpăcit care nu se poate exprima bine. Hm, Cred că nu e bine că nu-mi place!

2 din 2
2