1 din 3
1
Downgrade de la 3.0
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 05.03.08

avand in vedere ca am iphonul deblocat din fabrica, am incercat acum sa-i updatez la 3.0 crezand ca nu o sa se intample nimic! dupa update, mi-a cerut sa bag pinul la cartela, l-am bagat si apoi numai apeluri de urgenta imi dadea voie sa fac, am incercat sa-i dau restore si sa inst, 2.2.1 , ca la inceput ....dar nu mai vrea nici restore…ce pot sa fac ? ....adica mai pot sa fac ceva ?

merci anticipat ...:(

Semnătură 

Mac Book Air 13’  june, 2011
iphone 5 16gb neverlocked
Ipad mini white 16gb Wifi

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
george_fit - 24 Aprilie 2009 12:51 AM

avand in vedere ca am iphonul deblocat din fabrica, am incercat acum sa-i updatez la 3.0 crezand ca nu o sa se intample nimic! dupa update, mi-a cerut sa bag pinul la cartela, l-am bagat si apoi numai apeluri de urgenta imi dadea voie sa fac, am incercat sa-i dau restore si sa inst, 2.2.1 , ca la inceput ....dar nu mai vrea nici restore…ce pot sa fac ? ....adica mai pot sa fac ceva ?

merci anticipat ...:(

Cum ai făcut update la 3.0? De unde ai luat update-ul?

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

de pe torente…

la restore, incerca sa-si dea restore, sta itunes cred ca 5 minute scriind “prepering for restore” si apoi zice ca nu se poate , si da un cod de eroare gen 1604..cred

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Nu contează de unde îl ai. Ceea ce contează e că e nevoie ca cineva să-ți înscrie iPhone-ul și pe tine implicit ca tester, ca să se poată activa și să-l poți folosi. 3.0 beta nu se activează ca celelalte. Vezi că sînt tutoriale descpre cum poți să-i faci downgrade.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

poti te rog sa-mi dai un link la cum sa fac downgrade, sau poate cineva sa ma inscrie ca tester…e ciudat ca nu pot macar restore sa-i dau ..si apoi sa reinstalez 2.2.1 ...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator

Pune-l în DFU și după aia cu Option+Restore (Mac) sau Shift+Restore(windows). Navighezi pînă unde ai 2.2.1 fw și-l selectezi.  La sfîrșit, dacă-ți dă eroare cu 10xx ignoră, s-a rezolvat.  Dacă-ți dă cu 16xx e bubă, trebuie s-o iei de la început.
Succese.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

cred ca buba, tot imi da eroare cu 1604..mai am altceva ce sa fac iinainte sa-l arunc pe geam ? smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Moderator

Ești sigur că iPhone-ul era în DFU? Uite, citește și fii sigur că urmezi toți pașii ăia. Încearcă pînă iese, că iese pînă la urmă.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

scuze ADMIN , m-a luat valul si de asta am scris offtopic..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

mu;tumesc mult TOMA, am sa mai incerc pana-i dau de cap , nu’s ce dracu m-a pus sa updatez la 3.0 ..offf, prostia omenesca

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

asa ca sa-m iincerc rabdarea, de cate ori trebuie sa incerc pana scap de eroarea 1604 ? smile)

in linkul care mi l-ai dat zice la pasul 6 sa folosesc un program , dar ala am impresia ca trebuie folosit numai de cei care au iphonuri blocate din fabrica….asa e, sau ?

[ Modificat: 24 Aprilie 2009 02:15 AM de george_fit ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Moderator

Da. Așa e. Tu n-ai treabă cu ăla. Și oricum, prima dată trebuie să faci iPhone-ul să meargă.
PS Ce sistem de operare folosești?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

2.2.1 , e ultimul oficial, am reusit sa fac sa mearga restore-ul, adica a inceput banda aia alba sa se umple , mentionez ca inainte nu-mi arata decat marul , fara vre-o bara indicand vre-un progres, ASTA DUPA CE AM SCOS CARTELA DIN TELEFON, ....cred ca a contat chestia asta . acum dupa ce s-a terminat cu restore-ul a inceput iar ...ca vrea sa fie conectat la itunes si ca se pare ar vrea restore si update oficial cu ajutorul internetului ....il las sa vad si va anunt ..merci de sprijin inca odata

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

pfffffff, mi-a dat iar o eroare 1013, si-mi arata chestia ca tre sa-l conectez la itunes….ce sa fac de acum , ideea e ca nu s-a terminat de umplut bara de progress de pe telefon…?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Moderator

Uite că pe asta cu SIM-ul n-o știam. Acu, dacă s-a restartat în Restore Mode, va merge. S-a rezolvat.
PS Te întrebasem de sistemul de operare al computerului, pentru că OS 10.5.6 are niște bube și nu prea recunoaște iPhoane în DFU.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

nu, am Pc..nu sunt posesor de Mc,,:( din pacate…

Semnătură 

1 din 3
1