2 din 3
2
Downgrade de la 3.0
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 05.03.08

nu vrea sa se termine restore-ul, se opreste si-mi zice ca nu se poate termina restore-ul si-mi da eroarea 1013..sau cam asa, ii dau ok pe iconita si pe telefon imi arata sa -l conectez la itunes, mi-a zis sa ignor aceasta eroare , dar asta ce inseamna avand in vedere ca nu-mi pot folosi deloc telefonul ...?

Semnătură 

Mac Book Air 13’  june, 2011
iphone 5 16gb neverlocked
Ipad mini white 16gb Wifi

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

sa incerc sa-l downgradez la o versiune mai slaba se soft si apoi update ..? nu stiu ce sa mai fac…. IDEEA E CA PUR SI SIMPLU NU VRE RESTORE PANA LA CAPAT…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ok. Se pare că pînă la urmă ai nevoie de unul din progrămelele alea de care ziceai mai devreme. Fă așa, descarcă QuickPwn și extrage-l din arhivă. După care, cu iPhone-ul conectat și detectat de iTunes, lansează QuickPwn și urmează cîțiva pași (nu știu sigur că n-am windows) pînă cînd telefonul ți se restartează.
PS Tu, avînd telefonul deblocat, nu alege să-ți instaleze Cydia sau altceva, că nu ai nevoie.

Uite, citește de la pasul 3 încolo.

PS Merg și eu pe bîjbîite, pentru că eu nu am instalat 3.0. Dar îi dăm de cap pînă la urmă. Ne inspirăm de la alții.

[ Modificat: 24 Aprilie 2009 03:02 AM de toma ]
 Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.11.08

Incearca sa schimbi portul USB la care il conectezi, eu de cate ori am avut erori - de orice fel - cu OS-ul, asta impreuna cu un restart la rece (adica cu “slide to unlock”) a rezolvat instant problema.

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

da, m-a ajutat mult QUICKPWN-ul, dar acum problema e alta, pot sa intru in meniu dar nu am retea, adica nu se invarte acolo sus in stanga “vodafone” si nici contactele nu vrea sa mi le copieze( pinul mi l-a cerut la cartela) acum intru la banuiala sa nu fie codat ,,:( dar nu cred ca se poate avand in vedere ca am rulat pe vodafone cu 2.2.1

i-am mai dat un restore oficial ,, sa vad ce se intampla, ...

da , eram sigur, dupa restore din itunes am luat-o de la inceput , iar aceeasi eroare…:))

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Moderator

Repetă pașii de mai sus și închide 3G din Settings. Se pare că asta rezolvă  problema cu “No Service”. Dacă reușești, stai așa cu el pînă apare 3.0 oficial. Mai e puțin pînă în iunie.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

ok asa o sa fac cand o sa ajung diseara acasa, dar dupa ce se rezolva problema cu reteaua pot sa redeschid 3g-ul ?

si daca tot si-a dat restore( folosind quickpwn), si mi-au aparut toate iconitele si la software aveam 2.2.1 instalat ,de ce nu i-am putut da un restore oficial ( adica i-am dat si mi-a aparut aceeasi eroare 1013 parca , oprinduse pe la 70 din operatie)? fara sa fiu nevoit sa folosesc iar QUICKPWN..?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Moderator

Pentru că i-ai modificat baseband-ul, instalînd 3.0. Baseband care nu poate fi modificat, încă. Și mă tem că, dacă merge figura cu 3G, vei fi nevoit să stai cu el oprit pînă cînd apare 3.0 oficial.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

foarte frumos, m-am ars pana apare 3.0 oficial….:(asa ca daca nu merge figura cu 3g nu-mi pot folosi telefonul…..:((

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

da, frumos, ideea e ca nu-mi apare ” no services” ci imi apare prima liniuta de la acoperire si gata…

apropo, nu mi-a mers cu 3g off :( ..AVIZ AMATORILOR , NU FACETI ASA CEVA CA E RAU ..smile)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Moderator

Încearcă așa, bagă SIM-ul în alt telefon, lasă-l vreo 5 minute și după aia pune-l în iPhone. Dacă-ți apare semnal GSM înseamnă că ești pe cărarea cea bună.smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

am facut ce ai zis si nu s-a intamplat nimic deosebit, toate sunt la fel ca data trecuta, semnal mic si fara retea…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Moderator

Hm. Am rămas fără răspunsuri. Caută pe aici pe forum (s-a deschis un thread mai demult) poate găsești pe cineva care ar putea să-ți înscrie UDID-ul (unique device identifier) ca tester la Apple și vei putea folosi 3.0 beta pînă apare oficial.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

pai am gasit un baiat, dat vorba lui: avand in vedere ca sunt pe vodafone si nu sunt la Orange, o sa mearga ? asta e intrebarea ...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

avand in vedere ca nu am reusit sa-i fac nimic pana acum ( sa mearga reteaua de telefonie) 2 intrebari am ...

1- cam pe ce data in iunie apare versiunea oficiala de 3.0

2- daca se ofera cineva din bucuresti ( contra cost, bineinteles ) sa mi-l downgradeze, ca eu nu reusesc…?

Semnătură 

2 din 3
2