avand in vedere ca am iphonul deblocat din fabrica, am incercat acum sa-i updatez la 3.0 crezand ca nu o sa se intample nimic! dupa update, mi-a cerut sa bag pinul la cartela, l-am bagat si apoi numai apeluri de urgenta imi dadea voie sa fac, am incercat sa-i dau restore si sa inst, 2.2.1 , ca la inceput ....dar nu mai vrea nici restore…ce pot sa fac ? ....adica mai pot sa fac ceva ?
merci anticipat ...:(
Fa-i restore cu 2.2.1 in Itunes,nu tine cont de eroarea 1013(este eroare de modem firmware)Apoi iti trebuie un PC NEAPARAT,deschizi qickpwn 225 iti spune ce sa faci…adica sa il opresti si sa tii apasat 15 sec home buton si power etc…..si se rezolva Am patit si eu aceeasi chestie.Cand va aparea firmware 3.0 nu vei mai avea probleme daca este decodat din fabrica.Daca nu te descurci vino cu el la mine si ti-l fac eu.Id-mess geva20062002.
Succese
“geva” asta am facut ... mi -a instalat 2.2.1, am tot : internet, ipod, in afara de telefon , sectiunea telefon e moarta ...as vrea sa incerc pe un MC , eu am Pc ..si poate de asta nu merge..nu stiu ce sa zic ..:(
Poti incerca pe ce platforma vrei tu, tot nu o sa mearga. Basebandul nu se poate downgrada ! Este un baseband beta; cand o sa apara versiunea finala atunci o sa iti mearga.
@Geva: NU iti trebuie un PC neaparat ca sa faci downgrade de la 3.0 la 2.2.1, merge si de pe Mac OS, dar este mai complicat un pic, dar repet partea de telefon daca nu este pe Orange tot nu o sa mearga.
mircea, mi-ai raspuns si la Pm si pe threat( si iti multumesc pentru asta ) , chestia e ca am google-it putin si vad o gramada de oameni care le-a iesit , uite si pe site la noi ..nu stiu ce sa zic, de asta inca mai pun intrebari , poate nu am descoperit eu pastila magica ...
de asta vreau sa ofer cuiva bani daca-mi reuseste ,,ca eu nu pot si ...mai e ceva timp pana in iunie…acum ori pe 8-12, ori pe 28iunie…:((
Ce sa le mearga? Downgrade la baseband? Poti face downgrade la firmware, de acord, dar modem firmware-ul ramane cel din beta. Daca reusesti sa ii faci, sa imi zici si mie chiar sunt curios, eu nu am auzit de treaba asta…
pai de asta ma mira ..ca downgrade la firmware e simplu, dar ma mira si pe mine cum de au reusit la baseband , avand in vedere ca le merge functia de telefon….
MirceaHR ......... dar repet partea de telefon daca nu este pe Orange tot nu o sa mearga.
Uite, pe asta n-o știam, deși are logică. George_fit, probabil cei cărora le-a ieșit treaba aveau aifoanele în rețelele autorizate. Pentru că downgrade de baseband nu se poate. Încă.
Da, multumita lui GEVA am reusit sa-l aduc la viata, era un simplu restore si apoi instal la 2.2.1, ce greseam eu e ca nu faceam chestia asta cu cartela in telefon ca sa se poata si activa ....deci DA, imi merge telefonul perfect !!!