NTFS Pe Mac
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 22.04.09

V-ati tot lovit de faptul ca ,uneori, veneau persoane la voi cu un stick/hard extern in format NTFS, si nu puteati copia/modifica nimic de pe el.

Pe mine m-a prins si aceasta problema, dar cum bine stiti Mac poate face orice, exista un program special , un fel de ‘driver’ ca sa spun asa pentru NTFS.

Programul il gasiti aici:
http://macntfs-3g.blogspot.com/

NTFS-3G este solutia ca driverele NTFS sa fie compatibile la maxim cu Mac-ul vostru.

Sper ca v-a ajutat acest POST.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Nu mai pune aiurea topicuri duplicat!

S-a tot discutat de NTFS, daca dai search cu titlul topicului tau o sa gasesti destule discutii despre subiect. Nu-ti da nimeni puncte pentru numarul de mesaje.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Aveti Grija !
Daca este pe Trial si expira licenta,revine la normal,adica nu mai puteti copia/modifica fisierele de pe el,asa ca mai uitati-va cate zile mai aveti de Free Trial.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

sau încercati sa dați un find pe forum, să vedeți cât s-a mai discutat pe tema asta raspberry
chiar și la wiki
http://www.macuser.ro/index.php/wiki/Tips_and_Tricks-Despre-formatarea-hard-discurilor/

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
trapper - 25 Aprilie 2009 03:27 AM

V-ati tot lovit de faptul ca ,uneori, veneau persoane la voi cu un stick/hard extern in format NTFS, si nu puteati copia/modifica nimic de pe el.

Pe mine m-a prins si aceasta problema, dar cum bine stiti Mac poate face orice, exista un program special , un fel de ‘driver’ ca sa spun asa pentru NTFS.

Programul il gasiti aici:
http://macntfs-3g.blogspot.com/

NTFS-3G este solutia ca driverele NTFS sa fie compatibile la maxim cu Mac-ul vostru.

Sper ca v-a ajutat acest POST.

Sincer, ne-ar ajuta mai mult dacă ai căuta mai întîi la wiki și, dacă nu e ce cauți, prin căutare pe forum, înainte de a deschide discuții deja repetate de cîteva ori pînă acuma. Asta fiindcă ceri feedback. Dacă nu ceri…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 22.04.09

M-am convins, am vrut doar sa dau o mana e ajutor si ati sarit toti pe mine

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
trapper - 25 Aprilie 2009 04:20 AM

M-am convins, am vrut doar sa dau o mana e ajutor si ati sarit toti pe mine

N-am sărit, ți-am sugerat să fii, pe cît posibil, disciplinat și ordonat. De asemenea, ți s-a mai spus să pui topicul unde trebuie, după ce citești un pic la wiki și să cauți pe forum dacă s-a mai discutat. Asta nu e „am sărit” ci „am ajutat”. Dacă o interpretezi altfel, mă rog, chestie de percepție.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.02.06

@hamilton: paragon e una, ntfs 3g e alta. rtfm.

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB