pret iPhone
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.04.09

Buna ziua,
Am un amic ce are de vanzare un iPhone 8GB , la 7milioane, are cateva zgarieturi si e folosit de cateva luni(mai mult de 6). Nu stiu despre iPhone,decat faptul ca pretul lor este cu mult mai mare decat atat si stiu si cam ce pot face(deocamdata posed un iPod 3rd gen).
Intrebarea mea este ce ar trebui sa verific la el inainte sa il cumpar ?
El a mai zis ca are GPS pe el,dar nu stie sa il faca sa functioneze.E chiar asa de greu de facut sa functioneze ?

Semnătură 

iPhone 3G 16GB Black

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

aici ai specificațiile tehnice

eu zic să te gândești bine dacă ai nevoie de un device despre care nu știi nimic…
căci s-ar putea să te procopsești cu un terminal stricat sau nefuncțional

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Daca zici ca are GPS atunci este vorba despre Iphone 3G, si da, este cam ieftin, ar terbui sa mai cercetezi putin la el (sa aiba pachet complet, deoarece pana si castile sunt aprox 100ron in magazin). GPS-ul nu functioneaza inca deoarece Apple nu a dat voie la companii gen Nav’n'GO sa scoata aplicatii dedicate de GPS Navigation pe iphone (se gaseste numai Maps care foloseste internetul pentru a incarca hartile, dar fiind google maps nu vei avea harti bune pentru Ro).
Si neaparat sa aiba baseband-ul 02.28.00 daca vei vrea sa il decodezi si astfel sa il folosesti si pe alte retele decat Orange (ca sa verifici intri in Settings>General>About si citesti la “Modem Firmware”). Exista o posibilitate ca acest iphone sa fie updatat la 2.2.1 din itunes si astfel nu mai poate fi decodat soft, cel putin nu inca (sper sa nu ma insel), dar va merge cu turbo-sim. Succes

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

vezi ca sunt copii chinezesti,poate de-aia e asa ieftin…MARE GRIJA !

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Ca sa fi sigur daca nu te pricepi verifica terminalul in apple service iar apoi sti daca face banii sau nu,vei vedea ce probleme are sau mai ales daca e iphone sau vreo replica de kkt!

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.04.09
boboc - 26 Aprilie 2009 08:45 AM

Ca sa fi sigur daca nu te pricepi verifica terminalul in apple service iar apoi sti daca face banii sau nu,vei vedea ce probleme are sau mai ales daca e iphone sau vreo replica de kkt!

Poti sa imi explici ca unui incepator te rog ? Trebuie sa introduc un cod pe telefon si o sa imi apara ceva si introduc pe site-ul lor ca sa verific ? Sau cum ?

Semnătură 

iPhone 3G 16GB Black