2 din 2
2
să facem propuneri: UMANITATE
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Daca ar fi sa ne luam dupa interes, topicul Fun (119 pagini, and counting) ar trebui transformat in categorie? dacu e intelept, ca de obicei.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 26 Aprilie 2009 11:02 PM

Daca ar fi sa ne luam dupa interes, topicul Fun (119 pagini, and counting) ar trebui transformat in categorie? dacu e intelept, ca de obicei.

Haide să încheiem cu un rezumat:
- se introduce rubrica Umanitate (sau altfel, mă rog) pt anunțuride tip cultural, umanitar, turistic – orice ar fi interesant ori de interes care nu ține de mac-uri ori de MAC OS ori de IT în general;
- actuala rubrică Diverse se rebotează, ca să fie foarte clar, Diverse despre mac-uri și MAC OS.

Sigur că va fi cineva care va trebui să trieze mesajele puse aiurea, vor fi și de acum încolo cum au fost și pînă acuma. Orice alte discuții mi se pare aiurea. Cred că site-ul ar avea de cîștigat în claritate și în diversitate. Părerea mea.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Pai postul #6 e destul de clar. Propunerea e respinsa. Discutiile generale raman ce au fost si pana acum. Fara categorie noua.

[ Modificat: 27 Aprilie 2009 12:49 AM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
huk - 27 Aprilie 2009 12:47 AM

Pai postul #6 e destul de clar. Propunerea e respinsa. Discutiile generale raman ce au fost si pana acum. Fara categorie noua.

Mulțumesc.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

Fară supărare și fară cea mai mică urmă de mișto. Forumul e al vostru, și aveți tot dreptul, legal și moral, să faceți ce vreți cu el. Nu înțeleg de ce nu ștergeți secțiunea de propuneri. N-am văzut nici o singură propunere acceptată, prin urmare această secțiune este inutilă.

Repet, sunt cât se poate de serios.

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

nu am văzut concretizată nici o propunere - doar zgomote, până acuma

iar de șters, nu ștergem acestă secțiune pentru că așa putem evalua, în cursul timpului, justețea unor decizii…
atâta timp cât încercăm să ne înțelegem unii pe alții, nu numai să ne auzim, nimic nu este inutil

2 din 2
2

‹‹ Cum puneți linkuri in text?      Seriale ››