Propuneri la Condica de sugestii şi reclamaţii
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

am fost acuzati ca nu tineam seama de propuneri, niciodata. aramdune a “vazut asta”, fara nici o suparare, dar in cana de cafea nu ai cum sa vezi asta, aramdune. trebuie sa te uiti pe forum.

hai sa vedem, in primele 3 pagini ale acestei sectiuni (adica topicurile din ultimul an) s-au propus:
- infintarea de sectiuni noi: UNIX & Programare, UMANITATE, incepatori, subforumuri mai detaliate pentru fiecare produs Apple, loc de dat cu capul. toate au fost respinse.
- sa se puna avataruri animate. aprobat, erau deja.
- sa se dezvolte wiki iPhone. aprobat si largit grupul de editori, s-a scris… vedeti si voi.
- sa se posteze in toate limbile pamantului. refuzat, adminii nu stiu decat romana si engleza.
- zambareti noi. aprobat, cu ajutor desenat noi zambareti, inlocuiti cei default.
- modificarea regulamentului pentru a permite reproducerea de materiale cu copyright. refuzata, motive legale.
- adaugarea de noi stiri din lumea Apple. szlaeyer a devenit editor de stiri, Ǻndяei a trimis o stire si a fost publicata. alti “doritori” ce s-au exprimat vehement n-au trimis nimic.
- un admin a rugat membrii forumului sa scrie cateva cuvinte despre istoria macuserilor in Romania pentru un articol pe prima pagina si la “Despre”. nimic, nimeni n-a facut nimic. zero, zilch, nada.

restul din 3 pagini sunt reclamatii sau probleme tehnice, mi-or mai fi scapat.

din ce vad eu, propunerile se iau in considerare. toate propunerile au fost discutate pe forum, intre admini si apoi adminii au votat.
organizarea organizarii, impartirea in categorii pana acum n-a convins nici un admin.

vorbind doar in numele meu, eu sunt deschis oricarei propuneri care schimba ceva real sau adauga continut. Tetrapilotomia nu-mi place.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Unix & Programare nu a fost respins. Dar încă nu s-au strâns ZECE macuseri care să promită că vor posta în acea secțiune. Zece din câte mii sunt acuma.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Am să vă întreb ceva: de ce ar trebui să lărgim baza lui macuser? E vreo întrebare care nu-şi găseşte locul? În afară de greşeli de postare, n-am văzut nici un exemplu.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
huk - 27 Aprilie 2009 02:24 AM

Tetrapilotomia nu-mi place.

Ce e aia? tetraedru știu ce e, tetrarh mai știu…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iași
Macuser din: 16.03.09

Nici eu nu știu, dar după cum sună, presupun că e despicarea firului de păr în patru wink

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05

Dar cînd adminii ne-au rugat să dăm mailuri la Apple pentru ca macuser să ocupe locul meritat pe pagina cu grupuri Apple, ne-am conformat. Am trimis mailuri, am primit răspunsuri (chiar eu!) și uite că am reușit să rezolvăm problema. Deci nu sîntem chiar 100% tetrapilotomici, cucubiloschifici și nici cepilestofelici.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
DanI2020 - 27 Aprilie 2009 12:41 PM

Nici eu nu știu, dar după cum sună, presupun că e despicarea firului de păr în patru wink

Ah, da, quadrantalefilosectantus sum.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 27.08.08

Eu m-am obisnuit deja cu autocratia administorului cand am avut o propunere legata de discriminare taiata fara drept de replica.