Recent am observat ca in jocul Payback, tot environment-ul tremura incontinuu. Cred ca este de la accelerometru pentru ca pe asta se bazeaza controlul in joc. Am luat aplicatia iHandy si daca asez iPod-ul pe o suprafata dreapta, bula de aer tremura, iar gradele se tot schimba +-0,1 sau +-0,2.
Poate sa incerce cineva pe iPod-ul lui? Sunt curios daca are intradevar accelerometrul o buba. Trebuie doar sa instalati aplicatia iHandy (gratis).
Pe iPhone-ul 2G al nevestei bula de la iHandy e perfect stabilă când e iphone-ul nemișcat.
Mă - tu nu care cumva l-ai încercat cumva sâmbătă pe la 8 și ceva seara ?
Nu, nu l-am incercat in timpul cutremurului . Deci sta nemiscat la voi, are o buba al meu. E in garantie, o sa fac o vizita resellerilor nostrii.
Multumesc de ajutor!
Uite o chestie pe care n-am verificat-o.
Si la mine se pare ca oscileaza, de exemplu de la - 1.3 la - 1.4, revine la -1.3, se duce la -1.2 ... iar urca, iar coboara dar doar cu un grad de acela.
Credeti ca ar trebui sa merg cu telefonul la un Shop? Mă gândesc că ei nu pot proba cele spuse de mine decât făcând referinţă la această aplicaţie, şi nu printr-o măsură proprie (sau au aşa ceva?)
Rog pe mai mulţi utilizatori să-şi spună experienţa, în legătură cu această problemă, folosind aplicaţia iHandy - e free
Later edit: văd că ajunge şi la -1.5, -1.6 DAMN!
Chestia e că am citit review-urile şi nu precizează nimeni de aceste oscilaţii, ceea ce îmi dă semne de întrebare
Se ceartă în schimb, prin review-uri, că nu înţeleg oamenii de ce aplicaţia are doar un singur nivel
Sunt alţii care au înţeles că aplicaţia e un instrument, şi le place, aşa de mult încât… citez “[...] so good I want to f*** this app.”
Si la mine e la fel- oscileaza intre 0,2 grade (in 30 secunde cand m-am hobat la el, o singura data a oscilat la 0,3). Dar in rest nu am constatat alte probleme cu el. jocurile merg perfect… pacar ca nu stiu eu sa le joc