Am un iMac G3 400 cu 256m si DVD,luat de curind dar se pare ca nu-i functioneaza placa de retea.Culmea am folosit cablu care-l folosesc acum la PC de pe care scriu si la switch ledul era aprins ca si cind ar fi avut legatura cu placa macului.
OK am zis iau o placa de retea pe usb.Dar am gasit un tutorial pe net care arata cum sa faci retea pe firewire si m-am luminat la fata.Problema e ca nici PC nici Macul nu au reactionat cind am bagat cablul 6-6.In tutorial zicea ca Macul nu “zice nimic” dar PC ce drak are?.Sa fiu asa ghinionist sa fie si porturile firewire busite sau ce sa zic?In tutorial era oricum un laptop Mac model mai nou dar zicea ca la Mac “On Mac OS X : 1. In System Preferences,chose the Network Settings ,from dropdown menu choose built in Firewire” dar la mine nu apare decit placa de retea on board.In concluzie EXISTA UN program care sa testeze porturile la Mac(in special lan si Firewire? ARE cineva schema lui,manuale de service etc?
pai daca nu vede link pe placa de retea sub nici o forma (nici cablu cross intre 2 placi de retea, nici direct intre switch si mac) degeaba o vede macosu