Salutare,
Citind pe forum raspunsurile la intrebarea mea legata de iPhoto travel books, si negasing o alternativa viabila, m-am hotarat sa le scriu meseriasilor de la Apple si sa le zic ca vreau sa imi deschid o afacere in domeniul foto, si cu ocazia asta sa fac si print-uri cu albumele lor.
Desi nu mi-au dat un raspuns de genul da/nu deocamdata, va atasez cateva remarci din mailul lor:
”
Dear Mr. Dubau,
We applaud your initiative for developing a business and thank you for considering Apple, and especially printing services associated with iPhoto [bla bla bla]
We will consider your request, based on the demand of such services, both in Romania and in surrounding countries [bla bla bla] after you will fulfill the technical requirements and provide proof to that effect, we shall present you with our answer [bla bla]
In the mean time, feel free to use the available printing services [bla bla bla]
“
Deeeeeci, bag seama ca poate poate m-ar lasa sa fac o chestie de genul asta… Mi-au cerut o serie mare de chestii (mi-au cerut sediu, contract cu firma internationala de curierat, echipament, oameni instruiti, etc), si au zis ca ma suna…. Right 
Oricum, macar s-au deranjat sa imi raspunda la mailuri, ceea ce e mare lucru - cine stie, poate va faceti print-urile in Timisoara
)
Salut,
Tiberiu