Casti Ipod _ Hacks
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 26.11.08

Castile cu care vine dotat un Ipod(in cazul meu un Touch), se aud destul de bine. Pe partea de basi insa stau cam slabut.
Insa se poate face ceva in privinta asta : cu o simpla pereche de bureti ptr casti tip dop se imbunatateste semnificativ intensitatea basului si respectiv calitatea auditiei.  Asta va poate scuti de o cheltuiala ptr o pereche de casti mai bune.

Semnătură 

MacBook 13.3 Unibody AL
Ipod TOUCH 1G 8GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 02.12.07

Pune,te rog, o poză că nu prea pricep…

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Salut. Sunt casti tip doape pe piata care furnizeaza ca accesorii si buretei cu care se imbraca partea ce intra in ureche. De obicei de culoare neagra. Ajuta si la o fixare mai buna a castilor in ureche, izoleaza mai bine fonic fata de zgomotele din jur

Semnătură 

MacBook 13.3 Unibody AL
Ipod TOUCH 1G 8GB

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 14.12.08

calinescu sti tu cocalari aia care au un produs apple si pun buteti negri de la casti obisnuite !

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Am sa te rog fara ‘luat peste picior’. Nu mi-am permis sa te jignesc.

Semnătură 

MacBook 13.3 Unibody AL
Ipod TOUCH 1G 8GB

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

ușurel… să păstrăm un ton normal

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Datorită faptului că inelul de cauciuc gri original s-a cam dus, am pus bureței negri (da, dar fiindcă le folosesc numai indoor nu sunt cocalar smile ).

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.10.05

Si eu sunt unul dintre cocalarii care poarta bureti la castile de ipod/iphone. Aflati ca in felul acesta se pot face mixaje destul de bune, castile apple putand reproduce un sunet liniar, bine echilibrat. Ma refer la mixaje facute in aer liber, la iarba verde. Bineinteles cuvantul final il au intotdeauna monitoarele din studio.

Folosesc bureti inca de la iPod generatia 3 care venea cu 2 perechi de bureti in cub.

[ Modificat: 01 Mai 2009 01:15 AM de amenono ]

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Mă declar și eu cocalar cu bureței. Singura diferență e că sînt albi. Am găsit la un magazin de chinezi pachețele cu cîte patru perechi.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Un link/adresă, te rog, Toma smile
Să fie “Pimp my iPod headphones”...

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Eh, link către un magazin de “chineji” n-o să-ți dau. Dar un foto da.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Sunt mai cool decât cele negre ale mele. O să caut smile

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.04.08

Bun topicul,as fi vrut sa zic si eu ceva acelui user cu cocalalarii,dar ma abtin,s-ar simti jignit,oricum iubesc Timisoara si cred ca in partea aceea de tara sunt oameni extraordinari,asa ca o afirmatie nu-mi poate schimba impresia.Cand cineva vine cu o idee cat de mica ,e bine cand o aflam ,nu?,lasand la o parte faptul ca marea majoritate intra doar la “ciugulit”,fara sa se implice sau sa piarda un pic din timpul lor ca sa raspunda la ceilalti sau ca sa impartaseasca idei noi .Sectiunea asta de forum e lenta si mai aruncam si cu noroi…hai sa contribuim frumos.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Hai să îi acordăm prezumția de nevinovăție. Cred că ImanIac a vrut să spună altceva: că într-adevăr e cam uncool să pui căști de Iriver smile la un iPod Classic. Dar, dacă alea sună mai bine (yeah, right smile ) e treaba user-ului. Să moară dușmanii care n-are iPod de aur…aur…aur…so so smile
Hai 1 Mai ! Vă salut muncitorește din fundul patului!

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 15.03.07

si la mine s a dus “inelul” de cauciu de la castile stock de ipod.. asa ca intrebarea mea este: unde ati gasit de cumparat buretele? as vrea totusi unele albe dar îs bune si alea negre pana gasesc niste casti decente la un pret decent

Semnătură 

•touch•