FlyakiteOSX
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Pentru cei ce sunt inca blocati cu un PC fie acasa fie la munca… exista FlyakiteOSX ce e mai mult decat un skin de windoze. Stie si schimba icoanele, stie ALT+Q, dock si mai multe. E stabil si nu omoara sistemul. Pentru ochi e o incantare.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 25.02.06

hmm e misto

Semnătură 

Macbook 2.0 ghz, 2gb ram, 120gb hdd (black)
iMac intel core duo 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd
iMac G5 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Oldies but goldies.

PS: Dock-ul ala pe care il instaleaza separat Fly a Kite.. e facut de “RaduKing” ... un roman din Oradea :D Care site bine rau cu C++

..In caz ca va intereseaza :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si daca vreti widgeturi,
incercati Konfabulator… actualul Yahoo Widget Engine

http://www.konfabulator.org

apoi http://www.osx-e.com pentru a descarca widgeturile de Mac portate pe Windows wink

Cred ca pana sa imi iau Mac-ul ... stiam tot ce misca in materie de programe din astea :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Pitesti
Macuser din: 14.12.05
huk - 01 Iunie 2006 01:37 PM

exista FlyakiteOSX ce e mai mult decat un skin de windoze.

E super tare! Am facut o proba pe un PC la munca shi arata super OK. Mai, mai ca uitzi ca eshti pe PC…...or NOT!. Oricum e super softul, ma gandeam ca exista asha ceva pt PC dar nu ma gandeam ca arata atat de bine. Gasisem cateva teme pt PC care imitau Tigerul…dar erau cu mult sub ce poate sa faca softuletzul asta. Shi inca nu am apucat sa il butonez k lumea.

Semnătură 

“Baietzii buni n’are noroc, da’ nici femeile nu ie oameni..”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Mai este si MobyDock http://www.clubic.com/telecharger-fiche11149-mobydock-dx.html ... si mai sunt si altele dar FlyakiteOSX este cel mai bun

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

SENZATIONAL…
nu-l stiam…
mi l-am instalat pe dellu’ portabil (batrinel… e un PIII/850) si se misca decent…
nu e Mac da’ e luc end fil…. wink

si de cind l-am instalat (acu vreo 2 ore…) vad ca e o intreaga feerie
comunitati intregi cu softuri si toate cele….

grin

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Mă bucur că vă place! Ezitam dacă să postez programe pentru Windoze sau nu…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Pitesti
Macuser din: 14.12.05

Nu trebuia sa ezitzi….Nu toata lumea are deosebita placere de a avea shi acasa shi la scarbici un mac…indiferent cat de prapadit ar fi el…unii dintre noi se mai chinuie cu Wind.

(Expresia “mac prapadit” intr-o fraza in care apare shi “Windows”...nu ishi are locul..dar acum ce sa fac.. smile )

Semnătură 

“Baietzii buni n’are noroc, da’ nici femeile nu ie oameni..”

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Pentru cei care vor sa-si imbrace Windoze cu “haine” de Mac, recomand cu caldura http://www.aqua-soft.org. Au un forum si multe softulete. Acolo imi faceam si eu veacul inainte.

De exemplu, uitat-va aici… si totusi e Windows (Statusbar-ul ferestrei “Finder” il tradeaza)
http://www.deviantart.com/view/28920409/

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

apropo de pc 2 mac… baietii cu OSX pe PC uri nu stau degeaba.
Tocmai m-am dat pe un PC cu 10.4.6 Intel Tiger… si am instalat Photoshop SUB ROSETTA.. se misca la fel ca mac mini meu. SI E UN PC la dracu. Singura chestie.. a trebuit sa dezactiveze Quartz-ul ca mergea greu. Cum a scos asta.. zboara.

EDITARE:
FlyAKite e o colectie de soafte. Si inca una buna. Sa vedeti cate “sosii” de finder sunt pe acolo :D

Ce vremuri.. facusem un widget pentru Konfabulator care arata ca Tiger Dashboard Dock. Si mi-a continuat unu ideea si la facut EXACT la fel.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

E-he-heeee… tineretul asta din ziua de azi e numai cu Mec Oes Ics in cap… la vremea mea, transformasem un Windows NT SP4 in Mac OS 9, cu Object Desktop… smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Asa am inceput si eu. Am creat pentru Windowblinds 3 parca, un skin numit iMac. Era dupa iMac-urile verzi. Inca nu am vazut cum arata un Mec Oes Ics.

Semnătură 

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
AlexBuga - 02 Iunie 2006 05:35 AM

apropo de pc 2 mac… baietii cu OSX pe PC uri nu stau degeaba.
Tocmai m-am dat pe un PC cu 10.4.6 Intel Tiger… si am instalat Photoshop SUB ROSETTA.. se misca la fel ca mac mini meu. SI E UN PC la dracu. Singura chestie.. a trebuit sa dezactiveze Quartz-ul ca mergea greu. Cum a scos asta.. zboara.

Un Xbench ceva?

Semnătură 

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

‹‹ Copy protected DVD/CD?      Program Karaoke ››