Pentru cei ce sunt inca blocati cu un PC fie acasa fie la munca… exista FlyakiteOSX ce e mai mult decat un skin de windoze. Stie si schimba icoanele, stie ALT+Q, dock si mai multe. E stabil si nu omoara sistemul. Pentru ochi e o incantare.
exista FlyakiteOSX ce e mai mult decat un skin de windoze.
E super tare! Am facut o proba pe un PC la munca shi arata super OK. Mai, mai ca uitzi ca eshti pe PC…...or NOT!. Oricum e super softul, ma gandeam ca exista asha ceva pt PC dar nu ma gandeam ca arata atat de bine. Gasisem cateva teme pt PC care imitau Tigerul…dar erau cu mult sub ce poate sa faca softuletzul asta. Shi inca nu am apucat sa il butonez k lumea.
Nu trebuia sa ezitzi….Nu toata lumea are deosebita placere de a avea shi acasa shi la scarbici un mac…indiferent cat de prapadit ar fi el…unii dintre noi se mai chinuie cu Wind.
(Expresia “mac prapadit” intr-o fraza in care apare shi “Windows”...nu ishi are locul..dar acum ce sa fac.. )
Pentru cei care vor sa-si imbrace Windoze cu “haine” de Mac, recomand cu caldura http://www.aqua-soft.org. Au un forum si multe softulete. Acolo imi faceam si eu veacul inainte.
apropo de pc 2 mac… baietii cu OSX pe PC uri nu stau degeaba.
Tocmai m-am dat pe un PC cu 10.4.6 Intel Tiger… si am instalat Photoshop SUB ROSETTA.. se misca la fel ca mac mini meu. SI E UN PC la dracu. Singura chestie.. a trebuit sa dezactiveze Quartz-ul ca mergea greu. Cum a scos asta.. zboara.
EDITARE:
FlyAKite e o colectie de soafte. Si inca una buna. Sa vedeti cate “sosii” de finder sunt pe acolo :D
Ce vremuri.. facusem un widget pentru Konfabulator care arata ca Tiger Dashboard Dock. Si mi-a continuat unu ideea si la facut EXACT la fel.
E-he-heeee… tineretul asta din ziua de azi e numai cu Mec Oes Ics in cap… la vremea mea, transformasem un Windows NT SP4 in Mac OS 9, cu Object Desktop…
apropo de pc 2 mac… baietii cu OSX pe PC uri nu stau degeaba.
Tocmai m-am dat pe un PC cu 10.4.6 Intel Tiger… si am instalat Photoshop SUB ROSETTA.. se misca la fel ca mac mini meu. SI E UN PC la dracu. Singura chestie.. a trebuit sa dezactiveze Quartz-ul ca mergea greu. Cum a scos asta.. zboara.