2 din 2
2
Upgrade form panther to Tiger. Intrebare de newbie..
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Pitesti
Macuser din: 14.12.05

Habar nu ai ce buna e incurajarea asta. Ma intreb cat o sa mai treaca pana cand o sa imi dau seama cu adevarat ca mac-ul nu e windows.

Ce m-ash face eu fara voi?

Da,da…shtiu ...WINDOZER! smile

Semnătură 

“Baietzii buni n’are noroc, da’ nici femeile nu ie oameni..”

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
Tudor - 01 Iunie 2006 08:17 PM
G5osxUser - 01 Iunie 2006 07:17 PM

Upgrate-ul de tiger e un dmg, pe care mi l-a copiat pe hdd un tip de la MacGallery ....satul de vizitele mele dese si enervante…:).

Hmm…  smirk

Sunt dulci rau cei de la MG, dar userii noi… ca in bancul cu “Eu sunt mic nu stiu nimic… tata’n pod beleste oaia”.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
huk - 01 Iunie 2006 08:19 PM

Eu unul as scrie imaginea aia “Mac OS X Install DVD.dmg” pe un DVD inainte de install. Nu de alta, dar poti boota apoi cu el sa schimbi parole, repair, etc.

Şi da, curaj (gaină, că te tai)! grin

Sa intzeleg din asta ca nu conteaza de pe care dau (instal sau upgrade) rezultatul e acelashi?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Upgrate-ul de tiger e un dmg, pe care mi l-a copiat pe hdd un tip de la MacGallery ....satul de vizitele mele dese si enervante…:).

Hmm…  smirk

Nici un hmm! Si mie mi-au dat la inceputuri ceva softulete, asa, ca pentru incepatori! Sa traiasca! (Si sa nu recunoasca nimic daca vine Gramofonu’ peste ei)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
G5osxUser - 01 Iunie 2006 08:30 PM

Sa intzeleg din asta ca nu conteaza de pe care dau (instal sau upgrade) rezultatul e acelashi?

Ca si KIT eu zic ca da. Dar ai mare grija la reboot ce optiuni selectezi la instalare. Uita-te atent ce selectezi si la optiuni.

Nu ca ai avea cu ce sa o dai in bara, dar poate nu vrei sa instalezi si chineza si toate driverele pentru imprimante din lume.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
G5osxUser - 01 Iunie 2006 08:30 PM
huk - 01 Iunie 2006 08:19 PM

Eu unul as scrie imaginea aia “Mac OS X Install DVD.dmg” pe un DVD inainte de install. Nu de alta, dar poti boota apoi cu el sa schimbi parole, repair, etc.

Şi da, curaj (gaină, că te tai)! grin

Scrie imaginea pe DVD si booteaza de pe el. In pasii ulteriori o sa te intrebe daca vrei clean install (nu vrei, ca asta iti sterge tot discul si iti pune un Tigru curat) sau upgrade. Tu vrei upgrade. Citeste ce zice pe acolo, ca eu am uitat cum se face o instalare smile (nu e ca la windows, cred ca si acum mai imi aduc aminte serialu’, de cate ori am reinstalat jegul)

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
altero - 01 Iunie 2006 08:32 PM

Hmm…  smirk

Nici un hmm! Si mie mi-au dat la inceputuri ceva softulete, asa, ca pentru incepatori! Sa traiasca! (Si sa nu recunoasca nimic daca vine Gramofonu’ peste ei)

Pe vremea aia aveam ceva probleme cu mac-ul…shi shia pierdut omu’ de la MG cateva noptzi cu reinstalarile…asha ca pana la urama i s-a luat shi mi-a bagat softul. Nu cred ca e o chestie de condamnat. Pt mine a fost cel mai mare bine pe care mi l-a facut. Dar asta se intampla cu un alt mac pe care aveam tigerul…pe asta din pacate am pantherul..

Semnătură 

2 din 2
2