Eu unul as scrie imaginea aia “Mac OS X Install DVD.dmg” pe un DVD inainte de install. Nu de alta, dar poti boota apoi cu el sa schimbi parole, repair, etc.
Şi da, curaj (gaină, că te tai)!
Sa intzeleg din asta ca nu conteaza de pe care dau (instal sau upgrade) rezultatul e acelashi?
Upgrate-ul de tiger e un dmg, pe care mi l-a copiat pe hdd un tip de la MacGallery ....satul de vizitele mele dese si enervante…:).
Hmm…
Nici un hmm! Si mie mi-au dat la inceputuri ceva softulete, asa, ca pentru incepatori! Sa traiasca! (Si sa nu recunoasca nimic daca vine Gramofonu’ peste ei)
Eu unul as scrie imaginea aia “Mac OS X Install DVD.dmg” pe un DVD inainte de install. Nu de alta, dar poti boota apoi cu el sa schimbi parole, repair, etc.
Şi da, curaj (gaină, că te tai)!
Sa intzeleg din asta ca nu conteaza de pe care dau (instal sau upgrade) rezultatul e acelashi?
Scrie imaginea pe DVD si booteaza de pe el. In pasii ulteriori o sa te intrebe daca vrei clean install (nu vrei, ca asta iti sterge tot discul si iti pune un Tigru curat) sau upgrade. Tu vrei upgrade. Citeste ce zice pe acolo, ca eu am uitat cum se face o instalare (nu e ca la windows, cred ca si acum mai imi aduc aminte serialu’, de cate ori am reinstalat jegul)
Upgrate-ul de tiger e un dmg, pe care mi l-a copiat pe hdd un tip de la MacGallery ....satul de vizitele mele dese si enervante…:).
Hmm…
Nici un hmm! Si mie mi-au dat la inceputuri ceva softulete, asa, ca pentru incepatori! Sa traiasca! (Si sa nu recunoasca nimic daca vine Gramofonu’ peste ei)
Pe vremea aia aveam ceva probleme cu mac-ul…shi shia pierdut omu’ de la MG cateva noptzi cu reinstalarile…asha ca pana la urama i s-a luat shi mi-a bagat softul. Nu cred ca e o chestie de condamnat. Pt mine a fost cel mai mare bine pe care mi l-a facut. Dar asta se intampla cu un alt mac pe care aveam tigerul…pe asta din pacate am pantherul..