1 din 6
1
Zapp pe MacOS X v10.4
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Am nevoie de ajutor pentru a conecta un telefon H100 la un PB cu 10.4. Cu softul pe care-l am a mers pe 10.2 si 10.3.
Mesajul de eroare face referire la scriptul de modem.

Multumesc anticipat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

http://www.zapp.ro/terminals/download/

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am incercat cu ce au ei acolo si nu merge.
Driverul lor pentru cablul USB-Serial este o versiune veche (1.0.4) si nu merge. Am avut salvata versiunea 1.0.8 si asta merge bine cu Tiger. Problema este la scriptul pentru modem. Cand ii dau sa se conecteze se apeleaza numarul si se deschide conexiunea de date dar dupa cateva secunde se inchide si se deconecteaza.

Am mai fost si pe :
http://www.zappmobile.ro/data
http://www.zapp.ro/help/download/
si nu am gasit nimic folositor.

Multumesc si mai astept.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sibiu
Macuser din: 03.11.05

Ia-ti mai bine modemul de la zapp, poti sa il instalezi fara nici un driver si merge inmiit mai bine decat telefonul.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

ai incercat sa le scrii celor de la zapp? poate ei au vre-o solutie, la urma urmei este vorba de aparatul lor

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am vorbit cu ei la telefon si mi-au spus ca nu se acorda suport tehnic pentru Mac da le-am dat si un mail.
Acum doi ani a trebuit sa merg pana la sediul lor din Balotesti ca sa-mi spuna sa caut pe http://www.zappmobile.ro/data poate gasesc ceva care sa mearga
Sper sa se gaseasca ceva altfel abonamentul expira prin martie

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

am vrut sa imi iau si eu zapp pentru acasa, si am decis ca e mai ieftin sa-mi trag net.
Am auzit ca pica frecvent modemul acela de la zapp. Eu stau in Otopeni si la 2 Km de mine sunt niste antene de la Zapp, insa telefoanele pica in draci.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
nvmarian - 03 Noiembrie 2005 04:27 AM

Am vorbit cu ei la telefon si mi-au spus ca nu se acorda suport tehnic pentru Mac da le-am dat si un mail.
Acum doi ani a trebuit sa merg pana la sediul lor din Balotesti ca sa-mi spuna sa caut pe http://www.zappmobile.ro/data poate gasesc ceva care sa mearga
Sper sa se gaseasca ceva altfel abonamentul expira prin martie

du-te la ei la sediu si discuta acolo / nu pot spune ca nu ofera suport tehnic cit timp au pe site drivere de mac - ameninta-i si chiar poti face sesizare la protectia consumatorului daca nu gasesc o rezolvare eleganta, de genul a schimba terminalul cu altul capabil

daca vrei sa renunti la abonament, mai citeste contractul - parca scrie ca trebuie sa-i notifici cu niste luni de zile inainte

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
AlexBuga - 03 Noiembrie 2005 05:18 PM

am vrut sa imi iau si eu zapp pentru acasa, si am decis ca e mai ieftin sa-mi trag net.
Am auzit ca pica frecvent modemul acela de la zapp. Eu stau in Otopeni si la 2 Km de mine sunt niste antene de la Zapp, insa telefoanele pica in draci.

daca nu ai nevoie de mobilitate, nu-ti trebuie zapp

chestia aceea cu picatul frecvent poate se intimpla la altii - la mine nu (curioasa chestie, nu-i asa? wink )
si mai sunt si altii pe-aici cu zapp care nu au probleme - poate nu o fi de la modem?

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

e de la acoperire.
Si voiam zapp nu pentru mobilitate ci pentru ca stau intr-o zona super aiurea unde mai greu se ajunge cu cablu. de abia am convins 2 ISP-isti sa bage fibra acolo. inca sunt in tratative cu ei.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Maine am treaba in Balotesti si o sa trec si pe la Zapp sa vad daca gasesc pe cineva cu care se poate discuta.
Inca nu ma primit raspuns la mailul pe care l-am trimis la . acum 24 de ore.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

De joi functioneaza conexiunea si am primit si mail de la Zapp (sambata - la trei zile dupa ce le-am scris).

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

cum s-a aranjat?

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
szhoul - 07 Noiembrie 2005 05:24 PM

cum s-a aranjat?

Instalat PL2303_1.0.8.pkg
Restart
Conectat cablul USB-Serial la Mac in Network apare un nou port: usbserial

Instalat scriptul pentru terminal Zapp Library/Terminal Scripts/ZappMobile

Configurat conexiunea prin portul “usbserial”
TCP/IP
Configure: Using PPP

PPP
Service Provider: Zapp
Account Name: zapp
Password: zapp
Telephone no: #777
Bifat: Save Password
Clic PPP Options
    Advanced Options - Terminal Script:ZappMobile

Modem
Null Modem 230400
“Wait for dial tone before dialing” fara bifa
Dialing Tone

In arhiva sunt driver cablu si scriptul de terminal

Fișiere atașate
Zapp.tgz  (Dimensiune Fişier 25 - Downloads: 140)
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
nvmarian - 02 Noiembrie 2005 11:15 PM

Am nevoie de ajutor pentru a conecta un telefon H100 la un PB cu 10.4. Cu softul pe care-l am a mers pe 10.2 si 10.3.
Mesajul de eroare face referire la scriptul de modem.

Multumesc anticipat.

parcă ți-am mai spus (sau altuia). trebuie instalat driverul ăla, beta, apoi - din cele 4 scripturi de modem - ales cel care merge cu zapp-ul tău. unul din alea va merge sigur, pe încercatelea.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
dacuBurebista - 02 Noiembrie 2005 11:33 PM

http://www.zapp.ro/terminals/download/

Dacule, corect link-ul, dar mai mare harababură decît pe site-ul ăsta Zapp eu n-am mai văzut. Da’ să vezi ce este după ce descarci pachetele alea, cînd ai același lucru în nu știu cîte locuri… și nu știi de unde s-o apuci.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

1 din 6
1