Fratilor, ajutor :D
Mi-am luat si io un zapp h150, ca sa pare ca-i singuru care mere sigur pe mac. Dupa ceva sapat citind pe-aicea ce si cum am reusit sa instalez driveru de cablu.
Acuma, problema ii ca am sters din gresala tate null modem scripturile din library.
Rogu-va, care va lasa inima, faceti o arhiva cu iele pentru mine, ca sa pot mere mai departe.
Multam tare mult.
Fratilor, ajutor :D
Mi-am luat si io un zapp h150, ca sa pare ca-i singuru care mere sigur pe mac. Dupa ceva sapat citind pe-aicea ce si cum am reusit sa instalez driveru de cablu.
Acuma, problema ii ca am sters din gresala tate null modem scripturile din library.
Rogu-va, care va lasa inima, faceti o arhiva cu iele pentru mine, ca sa pot mere mai departe.
Multam tare mult.
am luat aia Mariane, multumesc.
Io ma refer la modem scripturile din library, care ierau acolo. Nu stiu cum da ierau. Acuma cand sa setez la Network > Modem > Modem > Null Modem 230400 , dupa instructiunile tale, nu imi apare modemu cu pricina. In schimb imi apar tate alelalte care is in Library. Si stiu ca ierau mai multe pe care le-am sters.
Iar driveru nu-i bun, ala din arhiva ta. Is pe 10.4.4. In schimb mere asta de aici (multamiri lu Tudor) http://www.prolific.com.tw/eng/downloads.asp?ID=31
Dacă-i vorba numai de modemul Zapp, chestia ataşată îţi trebuie. Dar dacă ai şters chiar tot ce era acolo… atunci e vorba de scripturi pentru alte modemuri, care se instalează cu sistemul de operare. Probabil că n-o să ai nevoie de ele.
Vezi ca s-ar putea ca netul sa iti mearga foarte prost. Am avut si eu Zapp EV-DO si mergea la download cu 20-30/s. Ia avezi cu cat iti merge. Daca e asa spune-mi ca stiam cum sa-l optimizez ca sa ajunga la 100/s.
Deci ideea era sa intrii in driverele de Zapp de pe HDD si acolo era un fisier cu numele driverului (Sony nu stiu ce parca). Deschideai fisierul cu TextEdit si schimbai niste variabile. Am gasit in computer variabilele bune dar nu mai stiu cele pe care trebuia sa le schimbi.:(
Mai incerc sa ma uit. Era un thread cu asa ceva in care explicam eu cum si ce pe Softpedia Forum. Poate il gasesti pe acolo.
Inca o intrebare.
Incerc acuma sa instalez un zapp (telefon cu prolific) pe un iBook cu Tiger 10.4.8 si nu imi apare la PPP options la “Advanced” - Terminal Script nimic. Field-u respectiv ii inactiv. Cum il fac sa fie activ?
Multam fain.
Mi-am luat un z525i si tate-s bune si frumoase.
Stand mult pe net cu iel am zis sa nu-i nenorocesc bateria si s-o scot cand stau pe net.
O mers o vreme in sistemu asta (vreo doua zile), dupa care o inceput sa sa restarteze telefonu la scurt timp dupa ce ma conectam.
M-am gandit ca o fi cablu lui de vina, si ca sa verific am bagat si modemu z020 (tot fara baterie). Rezultatu: identic; la scurt timp dupa conectare sa restarteaza. Macu imi da un mesaj ca device-u o fost deconectat sau cam asa ceva. Deci nu-i de vina cablu, ca pe pc z020 mere fara probleme. Asa ca m-am gandit ca s-ar putea sa fie o chestie de USB la PB meu. Cu bateria pusa functioneaza fara probleme. Deci cumva, mac-u limiteaza curentu care se duce in telefon, altfel nu inteleg cum. Daca nu intru pe net si numa il tin conectat pe USB telefonu nu sa restarteaza.
Are idee cineva ce ar putea fi?
Modem
Null Modem 230400
“Wait for dial tone before dialing” fara bifa
Dialing Tone
In arhiva sunt driver cablu si scriptul de terminal
O idee: poate ar fi bine sa avem o rubricuta (cu topic close): probleme si solutiile lor! Cind se mai dezbat diverse teme - cum a fost si aceasta - omul de duce direct acolo! ca zapp…folosesc si o sa mai foloseasca multi!
O alta chestiune mai ciudata.
Mi-am luat un z525i si tate-s bune si frumoase.
Stand mult pe net cu iel am zis sa nu-i nenorocesc bateria si s-o scot cand stau pe net.
Asta e din ciclul “prejudecăţile utilizatorului de aparate cu baterie”
Foloseşte normal telefonul ăla, fără să scoţi bateria. Nu se strică nimic.
Io cand m-am dus cu modemu la zapp la service (sa stricase cablu) baietii de acolo (ma refer in Buc, pe Magheru, nu te miri pe unde altundeva) primu lucru mi-or scos bateria din iel si or zis sa nu il folosesc asa…
Da oricum, nu ti se pare ciudata faza care mi se petrece?
E foarte posibil ca portul USB să nu-i dea suficient curent telefonului sau modemului. Telefonul meu se încinge serios dacă stau mai mult timp pe net, semn că suge ceva energie.