3 din 6
3
Zapp pe MacOS X v10.4
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

ciudat… ca pc ii da

poate are macu vreo setare sa limiteze curentu dat prin usb.
Ai habar de asa ceva?

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Numai mie mi se deconecteaza Zappu din 15 in 15 secunde si se reconecteaza apoi aporape imediat???!?!? WTF?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

e ceva la mijloc…

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06
huk - 28 Octombrie 2006 11:01 PM

Numai mie mi se deconecteaza Zappu din 15 in 15 secunde si se reconecteaza apoi aporape imediat???!?!? WTF?

La mine face ceva de genu asta numa cand ii fara baterie.
Cu baterie n-am nici o preoblema. Totusi mi se pare ciudat.
Windows, de ex, imi amintesc ca are pe undeva o setare legata de curentu pe care-l da prin usb. Credeam ca poate are si OSX ceva de genu asta.

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 25.10.06

ma scuzati, abia acum am vazut threadu’ - nu stiu daca am inteles bine, insa ce s’a discutat aici e valabil si pentru z020 de la zapp?

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
psalmplasma - 24 Noiembrie 2006 08:39 PM

ma scuzati, abia acum am vazut threadu’ - nu stiu daca am inteles bine, insa ce s’a discutat aici e valabil si pentru z020 de la zapp?

Habar n-am, cred că da, este valabil pt orice zappoid. La zapp, se ia pe încercatelea și merge, pînă la urmă. Să nu ai speranță în suportul lor tehnic. Vezi că e un update la Prolific drivers, cu care lucrează ei. L-am descărcat și eu, nu se știe niciodată.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Aha. Pai mie tocmai mi’au trimis un script pe mail (anydata.sh) pe care nu stiu daca l’am rulat bine (l’am deschis cu terminal si pare sa fi facut “ceva”).
Oricum, nothing happens :|

Acu’ ce fac? smile

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psalmplasma - 25 Noiembrie 2006 12:20 AM

Aha. Pai mie tocmai mi’au trimis un script pe mail (anydata.sh) pe care nu stiu daca l’am rulat bine (l’am deschis cu terminal si pare sa fi facut “ceva”).
Oricum, nothing happens :|

Acu’ ce fac? smile

Păi nu știu ce ai făcut pînă acum. Ar trebui:
- să pui Prolific drivers
- să alegi un modem script pt mac os x (pe aleselea, dacă nu e clar în instrucțiuni); le poți pune pe toate, apoi pe alegi pe rînd cînd faci setările și vezi care merge
- să faci setările cum zic ei (acum au un manual pt mac os x)

tot pe Tiger am setat pt un amic, nu mai țin minte ce zapp avea, ăla cu usb, o cutie mică și neagră, urîtă ca naiba, dar a mers după ce am dibuit modem script-ul, nu era clar ce trebuia să aleg, așa că am purces pe dibuitelea.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Uh..ma scuzi, da’ cred ca ar trebui sa ma iei ceva mai incet, nu prea’s iute de cap in probleme de’astea smile
..asa ca o sa te rog sa ma scuzi daca iti pierd timpul, insa m’ar ajuta foarte mult niste detalii, dupa cum urmeaza:

1) Prolific drivers am pus. a-oh-kay.
2) De unde aleg un script de modem? Cum il instalez?
3) Manualul care e, exact, pentru ca am deja unul si nu cred ca despre ala e vorba (eu il am pe cel referitor la instalarea anydata.sh)?

Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psalmplasma - 25 Noiembrie 2006 12:35 AM

Uh..ma scuzi, da’ cred ca ar trebui sa ma iei ceva mai incet, nu prea’s iute de cap in probleme de’astea smile
..asa ca o sa te rog sa ma scuzi daca iti pierd timpul, insa m’ar ajuta foarte mult niste detalii, dupa cum urmeaza:

1) Prolific drivers am pus. a-oh-kay.
2) De unde aleg un script de modem? Cum il instalez?
3) Manualul care e, exact, pentru ca am deja unul si nu cred ca despre ala e vorba (eu il am pe cel referitor la instalarea anydata.sh)?

Multumesc!

Modem scripts pt mac os x se află și pe cd-ul pe care îl ai, dacă nu, le găsești pe site-ul zapp; le pui, evident, în Library/Modem Scripts, apoi le alegi, pe rînd, cînd faci setarea zapp-ului. Cînd te duci în sys prefs/internet-network, vei vedea un mesaj cu un nou port detectat, îl alegi și apoi te duci la modem scripts. e destul de simplu și de intuitiv, dar - știu - e greu prima oară, mai ales că Zapp, probabil, nu are un manual foarte clar (dar era unul relativ clar acum ceva timp, nu am timp să caut acum, ar trebui să ai totul pe acel cd cu care vine un zapp acum).
Dacă ești din Buc și ne potrivim la timp, îți arăt cum se face, dar e mai bine să bîjbîi singur, așa se învață. fii calm, vei reuși.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Multumesc, inca sunt destul de calm smile - insa macu’ meu nu pare sa simta vreo schimbare de port in network prefs, si deja cred ca sunt la al 3lea reboot.

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Am avut si eu problema asta mult timp pe iBook. Am instalat niste driveri de la Dacu si apoi tot nu a mers. DAR, am instalat iara driverii oficiali si apoi a vazut, miracol. Vino la intalnirea Macuser si-i dam de cap.

Mentiune, pe PB a mers din prima fara probleme.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psalmplasma - 25 Noiembrie 2006 01:14 AM

Multumesc, inca sunt destul de calm smile - insa macu’ meu nu pare sa simta vreo schimbare de port in network prefs, si deja cred ca sunt la al 3lea reboot.

Asta înseamnă că Prolific nu e instalat ori nu e bine instalat. Îți trimit prin PM ultimul set (e gratuit, dar am uitat de unde i-am tras, oricum nu de pe site-ul zapp).

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Of. Am si dezinstalata driverul vechi, pus ala nou, restartat, repetat operatiune - nimic :(

Cred ca o sa dau o fuga pe magheru, sa vad ce’mi spun oamenii de acolo. Din pacate nu prea pot sa astept intalnirea MacUser, sunt destul de presat sa rezolv problema.
In cel mai rau caz, o sa iau un z010, pentru care am gasit si un kit de instalare de osx.

Despre cardul lor pcmcia stie cineva ceva? Exista oare si versiunea /34? (io p’asta o am, exclusiv, pe mbp)

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psalmplasma - 27 Noiembrie 2006 04:51 AM

Of. Am si dezinstalata driverul vechi, pus ala nou, restartat, repetat operatiune - nimic :(

Cred ca o sa dau o fuga pe magheru, sa vad ce’mi spun oamenii de acolo. Din pacate nu prea pot sa astept intalnirea MacUser, sunt destul de presat sa rezolv problema.
In cel mai rau caz, o sa iau un z010, pentru care am gasit si un kit de instalare de osx.

Despre cardul lor pcmcia stie cineva ceva? Exista oare si versiunea /34? (io p’asta o am, exclusiv, pe mbp)

Lucrurile temeinice nu se rezolvă sub presiunea timpului, dar clientu’ decide!
La un pas de Magheru Zapp center activez și eu.

Semnătură 

3 din 6
3