Acuma fac nani, iar pe PM mai merge, rapid, pînă mîine, dup-aia pauză.
Zapp-uri „rebele” am reglat relativ repede.
zi pe
sorin(underscore)paliga(at)mac(dot)com
sau
aproape la fel, dar cu dot intre nume pe gmail.
Numai mie mi se deconecteaza Zappu din 15 in 15 secunde si se reconecteaza apoi aporape imediat???!?!? WTF?
deschide o consola si stai cu un ping in ceva…in google sau yahoo….
deconectarea de care spui e o chestie desteapta: cand nu faci trafic te deconecteaza! pana o sa-mi dau seama de unde sa dezactivez sunetul de conectare/deconectare din tf, o sa stau cu un ping in ceva.
una peste alta, sunt multumit de conexiunea prin zapp….
Eii, revin la vechea problema…. am un amic cu zapp z1130, am pus driverele de prolific, In sistem profiler vad, un device usb anexat qualcomm bla bla, dar sub nici o forma nu-l vad si in network preferences… am pus cam tot ce se putea pune de pe sectiunea download, drivere, scripturi,. etc… am cautat atat pe site la zapp cat si aici ... am sunat la zapp si mi-au spus ca nu ofera suport decat pe win, si au inchis .. era de asteptat… este un asa zis telefon fix, prostie din aia de-i faceau reclama ... ma poate sau nu cineva ajuta ... a mai avut cineva asa ceva ? nu ar fi frumos sa pun omul sa-si cumpere un alt telefon, sta intr-o zona unde nu exista acoperire de la alte companii ..... inclusiv romtelecom (e administrator la o tabara de copii undeva la munte ...) deci .. ceva solutii, idei ?
imi iau si eu LG-ul ala. am inteles ca merge de la sine fara sa pun eu driveri.
totusi am o intrebare de baraj, unde vedeti voi link de download pe siteul prolific? http://www.prolific.com.tw/eng/downloads.asp?ID=31
Se pare ca .. Mac OSX + zapp z1130 (asa zisul telefon fixo-mobil al Zappului) = no go .. pacat. Era singura sansa ca amicul meu sa aiba si el net pe calculici. Asa ca .. singura solutie pentru el ar fi sa-si mai ia un laptop .. pentru windows . Lasa ca ne apucam toti prietenii si facem cheta .... asta daca nu e cineva care are deja o solutie, ca eu unul, am cedat nervos.. mai ales dupa ce cretinul de la Zapp m-o intrebat ce au de a face merele cu calculatoarele .. sa se impuste ...
m-am saturat de cat am sunat la ei ! zilnic… timp de 2 saptamani si nimic ! - sun eu, pentru ca asa cum am mai scris in posturile de mai sus, unde sta amicul meu… nu are semnal decat pe Zapp - e adiministrator la o tabara de copii undeva intre 2 munti, (Lotrioara, Sibiu), si e singurul mod de a comunica cu lumea ... nici macar nu stiu ce naiba de modem are porcaria aia de telefon in el… Macar e de admirat prietenul asta al meu .. vorba lui .. nu spurc mac-ul cu bootcamp si windows .. mai bine stau fara net ! Tare, nu ? ! Poate , poate totusi o solutie ?
m-am saturat de cat am sunat la ei ! zilnic… timp de 2 saptamani si nimic ! - sun eu, pentru ca asa cum am mai scris in posturile de mai sus, unde sta amicul meu… nu are semnal decat pe Zapp - e adiministrator la o tabara de copii undeva intre 2 munti, (Lotrioara, Sibiu), si e singurul mod de a comunica cu lumea ... nici macar nu stiu ce naiba de modem are porcaria aia de telefon in el… Macar e de admirat prietenul asta al meu .. vorba lui .. nu spurc mac-ul cu bootcamp si windows .. mai bine stau fara net ! Tare, nu ? ! Poate , poate totusi o solutie ?
cred ca un ab de 4$ plus un upgrade pt net nelimitat, adica inca 10$ si un terminal hiunday, ar fi o solutie f ieftina pt amicul tau. eu am un LG525i, la fel si alti 2 sau 3 oameni de pe aici si ne dam pe net f bine.