4 din 6
4
Zapp pe MacOS X v10.4
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 25.10.06

Pai de ce nu zici asa, dom’ne smile

Hai sa povestim pe pm.

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
psalmplasma - 27 Noiembrie 2006 05:10 AM

Pai de ce nu zici asa, dom’ne smile

Hai sa povestim pe pm.

Acuma fac nani, iar pe PM mai merge, rapid, pînă mîine, dup-aia pauză.
Zapp-uri „rebele” am reglat relativ repede.
zi pe
sorin(underscore)paliga(at)mac(dot)com
sau
aproape la fel, dar cu dot intre nume pe gmail.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
huk - 28 Octombrie 2006 11:01 PM

Numai mie mi se deconecteaza Zappu din 15 in 15 secunde si se reconecteaza apoi aporape imediat???!?!? WTF?

deschide o consola si stai cu un ping in ceva…in google sau yahoo….
deconectarea de care spui e o chestie desteapta: cand nu faci trafic te deconecteaza! smile pana o sa-mi dau seama de unde sa dezactivez sunetul de conectare/deconectare din tf, o sa stau cu un ping in ceva.
una peste alta, sunt multumit de conexiunea prin zapp….

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRank
Member
Din: Tălmaciu, Sibiu
Macuser din: 09.06.06

Eii, revin la vechea problema…. am un amic cu zapp z1130, am pus driverele de prolific, In sistem profiler vad, un device usb anexat qualcomm bla bla, dar sub nici o forma nu-l vad si in network preferences… am pus cam tot ce se putea pune de pe sectiunea download, drivere, scripturi,. etc… am cautat atat pe site la zapp cat si aici ... am sunat la zapp si mi-au spus ca nu ofera suport decat pe win, si au inchis .. era de asteptat… este un asa zis telefon fix, prostie din aia de-i faceau reclama ... ma poate sau nu cineva ajuta ... a mai avut cineva asa ceva ? nu ar fi frumos sa pun omul sa-si cumpere un alt telefon, sta intr-o zona unde nu exista acoperire de la alte companii ..... inclusiv romtelecom (e administrator la o tabara de copii undeva la munte ...) deci .. ceva solutii, idei ?

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

imi iau si eu LG-ul ala. am inteles ca merge de la sine fara sa pun eu driveri.
totusi am o intrebare de baraj, unde vedeti voi link de download pe siteul prolific? http://www.prolific.com.tw/eng/downloads.asp?ID=31

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

ala e ‘mort’ demult..

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Administrator

dar poate te descurci cu asta grin

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

merge zappu cool smirk

sunetul ala nu stiu de unde se scoate dar dar l-am scos cumva din telefon. oricum m-am luat dupa sfatul tau si dau ping din 5 in 5 sec spre yahoo

la mine nu merge smtp :( si nu pot sa trimit mailuri

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05
.ral:cr - 16 Ianuarie 2007 08:32 AM

la mine nu merge smtp :( si nu pot sa trimit mailuri

ia de aici si nu mai ai probleme: http://www.apple.com/downloads/macosx/networking_security/rapidosmtp.html

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRank
Member

Se pare ca .. Mac OSX + zapp z1130 (asa zisul telefon fixo-mobil al Zappului)  = no go .. pacat. Era singura sansa ca amicul meu sa aiba si el net pe calculici. Asa ca .. singura solutie pentru el ar fi sa-si mai ia un laptop .. pentru windows . Lasa ca ne apucam toti prietenii si facem cheta ....  asta daca nu e cineva care are deja o solutie, ca eu unul, am cedat nervos.. mai ales dupa ce cretinul de la Zapp m-o intrebat ce au de a face merele cu calculatoarele .. sa se impuste ...

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Adaptor usb-serial ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Administrator

... dar cretinul de la zapp, nu are alt coleg mai destept, poate un superior?

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRank
Member

m-am saturat de cat am sunat la ei ! zilnic… timp de 2 saptamani si nimic ! - sun eu, pentru ca asa cum am mai scris in posturile de mai sus, unde sta amicul meu… nu are semnal decat pe Zapp - e adiministrator la o tabara de copii undeva intre 2 munti, (Lotrioara, Sibiu), si e singurul mod de a comunica cu lumea ... nici macar nu stiu ce naiba de modem are porcaria aia de telefon in el… Macar e de admirat prietenul asta al meu .. vorba lui .. nu spurc mac-ul cu bootcamp si windows .. mai bine stau fara net ! Tare, nu ? ! Poate , poate totusi o solutie ?

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRankRank
Administrator

eu am z010… merge cu mac-ul

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
dorin - 24 Ianuarie 2007 01:52 PM

m-am saturat de cat am sunat la ei ! zilnic… timp de 2 saptamani si nimic ! - sun eu, pentru ca asa cum am mai scris in posturile de mai sus, unde sta amicul meu… nu are semnal decat pe Zapp - e adiministrator la o tabara de copii undeva intre 2 munti, (Lotrioara, Sibiu), si e singurul mod de a comunica cu lumea ... nici macar nu stiu ce naiba de modem are porcaria aia de telefon in el… Macar e de admirat prietenul asta al meu .. vorba lui .. nu spurc mac-ul cu bootcamp si windows .. mai bine stau fara net ! Tare, nu ? ! Poate , poate totusi o solutie ?

cred ca un ab de 4$ plus un upgrade pt net nelimitat, adica inca 10$ si un terminal hiunday, ar fi o solutie f ieftina pt amicul tau. eu am un LG525i, la fel si alti 2 sau 3 oameni de pe aici si ne dam pe net f bine.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

4 din 6
4