Am un iPod Touch 1st gen, si, din nefericire, s-au dus castile standard cu care acesta a venit. Ieri m-am dus la Apple Store-ul din oras, dar aveau doar in-ear-urile care mi se par cam scumpe (cat un Shuffle, la naiba). Asa ca m-am gandit sa iau un 3rd-party. Am gasit pe Amazon SONY EX300, care cica sunt foarte bune. Ce parere aveti de ele? Si… de unde le-as putea cumpara (pe Amazon scrie ca nu dau la adresa mea. Nu dau in Romania, sau e posibil sa fi scris eu ceva gresit?)?
Sau eventual… altceva. Vreau sa fie in-ear, pana in 200RON, cablu… cat sa intre calumea intr-un buzunar de la pantaloni. Si calitate cat mai mare.
Am un iPod Touch 1st gen, si, din nefericire, s-au dus castile standard cu care acesta a venit. Ieri m-am dus la Apple Store-ul din oras, dar aveau doar in-ear-urile care mi se par cam scumpe (cat un Shuffle, la naiba). Asa ca m-am gandit sa iau un 3rd-party. Am gasit pe Amazon SONY EX300, care cica sunt foarte bune. Ce parere aveti de ele? Si… de unde le-as putea cumpara (pe Amazon scrie ca nu dau la adresa mea. Nu dau in Romania, sau e posibil sa fi scris eu ceva gresit?)?
Sau eventual… altceva. Vreau sa fie in-ear, pana in 200RON, cablu… cat sa intre calumea intr-un buzunar de la pantaloni. Si calitate cat mai mare.
Legat de căştile “in-ear” de la Apple, oricum nu ar fi funţionat pentru iPod-ul tău funcţia de “telecomanda” şi “microfon” ... uite aici The remote and mic are supported only by iPod nano (4th generation), iPod classic (120GB), and iPod touch (2nd generation). The remote is supported by iPod shuffle (3rd generation). Audio is supported by all iPod models.
Stiu ca nu sunt functionale, dar alea ma intereseaza putin spre deloc. Castile SONY de unde le ai? Si referitor la EX300/EX500, vad ca au aparut cam recent. Daca mai astept, e posibil sa mi le pot cumpara din .ro?
Stiu ca nu sunt functionale, dar alea ma intereseaza putin spre deloc. Castile SONY de unde le ai?
Păi nu te interesează acele funcţionalităţi, dar şi ele fac ca preţul produsului să crească. Căştile Sony mi le-am comandat chiar de pe site-ul indicat (când am fost în State). Cu siguranţă trebuie să fie şi pe la noi.
am gasit un tip in cluj care are si site cu accesorii apple in special pt. ipod si vinde la preturi intre 30-40 ron casti originale apple
am vb. cu el la tel si a zis ca sunt sample-uri… nu stiu ce a vrut sa zica…. spre sa ma intalnesc maine cu el sa vad daca sunt reale sau copii ieftine si revin cu un mesaj daca sunt ok
Mi-am dat seama ca nu mai pot rabda, asa ca am cumparat aceste casti. Din review-urile de pe Amazon, cica ar fi foarte bune. Iar pretul mi se pare corect.
Daca inca e in garantie ipod-ul tau, un simplu apel la Apple, si iti schimba castile. Iti trimite unele nou noutze, eventual iti va cere pe cele vechi. Cel putin asa am facut si la iphone 3G si la ipod chromatic pt ca se auzea un gajait in ele dupa cateva luni de folosire. Depinde pe cine pici cand suni, unii iti cer sa le trimiti pe cele vechi inapoi, altii nu.
Nu, imi vin EX71-urile albe Miercuri, si oricum voiam niste in-ear-uri. iPod-ul nu cred ca mai e in garantie, e luat de mai mult de un an.
Am şi eu aceste căşti cam din septembrie 2007, nu le mai folosesc de ceva timp, dar sunt foarte bune şi nu a avut probleme cu ele niciodata. Bass-ul îmi place la ele foarte tare - senzaţia aia când îţi vibreazî timpanul delicios!
Cam atât poate iPhone-ul meu să pozeze…