iPod-urile si Accesoriile
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 30.04.08

M-am gandit ca un astfel de thread ar fi benefic pentru cei ce detin un iPod. Haideti sa postam aici modelul de iPod si ce accesorii ne-am cumparat pentru el. Eventual si aplicatiile interesante pentru iPod Touch(/iPhone).

Eu am un iPod Touch 1st gen, i-am cumparat un incarcator pentru priza, si sper sa ii adaug curand casti SONY in-ear. Ca aplicatii… imi plac CatchaMouse (atat primul, cat si al doilea), TowerBloxx, Quadrix si CSI: Miami (story-ul mi s-a parut de exceptie).

How about the rest of you?

P.S.: Am dat un search, nu am gasit nimic asemanator.

Semnătură 

Daca-mi sunt permise 500 de caractere in semnatura, le voi folosi dupa cum consider. Data viitoare voi face back-up si la semnatura :(

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 17.02.09

Am un Ipod de 80 Gb si fratele meu are Ipod Touch 2G 8 GB deci am sa zic despre ambele.
Accesorii am o boxa portabila netlogic dar vreau sa imi cumpar una mai profesionala ca asta se aude cam prost , dar e bun ca se si incarca deci are si functia de dock .
Ipod Socks - 4 bucati
Sunt multumit de ambele ipoduri dar parca Ipodul Touch e mai atragator prin faptul ca are acele aplicatii si internet smile .
Oricum mie imi place si ipodul meu de 80gb pe care pot pune ce vreau eu si il pot folosi si ca memorie exaterna .

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
23.12.2012 - 02 Mai 2009 11:37 PM

Eventual si aplicatiile interesante pentru iPod Touch(/iPhone).
P.S.: Am dat un search, nu am gasit nimic asemanator.

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/8331/

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 30.04.08

Nu, ma refeream la ideea de baza a thread-ului. Cel pentru aplicatii il stiu.

Semnătură 

Daca-mi sunt permise 500 de caractere in semnatura, le voi folosi dupa cum consider. Data viitoare voi face back-up si la semnatura :(