soft pentru imagesetter
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 14.10.05

Ma intereseaza un soft pentru imagesetter. (rip)
prefer pentru platforma Mac dar daca… .
Va mutumesc!

Semnătură 

NUMAI MAC !!! Sa-si manance altii nervii cu windows! tongue rolleye tongue rolleye

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ce soft? ce rip? ce image setter?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

ProSet 9800
AccuSet 1000
sau Avantra 25 OLP

Semnătură 

NUMAI MAC !!! Sa-si manance altii nervii cu windows! tongue rolleye tongue rolleye

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

păi oricare mașină dinaia se vinde cu un rip și cu un soft
ai numai imagesetterul?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

pe accuset 1000 am lucrat io in 95… mi-e greu sa cred ca se poate gasi un soft pt macosx (poate un harlequin ceva cu vreun ppd de accuset)
Nu stiu, poate zic timpenii, dar poate ceva similar lui VueScan (pe scannere) s-o gasi si pt imagesettere….

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Am posibilitatea sa cumpar un asemenea aparat cu softul lui cu tot.
Problema este ca softul lor e ramas la nivelul anului 1990 toamna si nu stie sa lucreze cu PDF (full). Sau daca lucreaza dureaza o vesnicie pana iese un film.
Atunci caut sa cumpar un soft (gen Studiorip - romanesc; da o noua viata acestor aparate vechi - dar destul de scump aprox 2000 Eur+TVA) si ma intereseaza cu ce softuri se lucreaza in tipografii.
In ultima instanta fie si pe windows.
Va multumesc!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.12.07

Iti trebuie un RIP si cu plugin, presupun ca vine Imagesetterul cu device-ul de conectare. Studiorip-ul este o solutie foarte misto, facuta de niste baieti isteti de la noi. Daca vrei sa cumperi un RIp eu zic ca merita sa investesti in StudiRip, intrucat are un pret foarte bun, este avansat dpdv tehnologic si in plus de asta incurajeaza si micii producatori de soft din RO - de data asta chiar si-au facut bine treaba.

Semnătură 

PowerMac G4
Macbook White 2.16
iPhone 3G/16GB