schimbarea adresei MAC
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Salut.
Am postat pe un alt topic intrebarea asta dar, cum nu am primit raspuns, m-am gandit ca poate am mai mult noroc cu un topic dedicat.
Cum se poate schimba adresa MAC?
Multamiri multe.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

S-a mai discutat:
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/698/
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/1198/

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
OMU - 02 Iunie 2006 05:11 AM

Salut.
Am postat pe un alt topic intrebarea asta dar, cum nu am primit raspuns, m-am gandit ca poate am mai mult noroc cu un topic dedicat.
Cum se poate schimba adresa MAC?
Multamiri multe.

Omule, o citezi pe Marija Gimbutas pe site. Să știi că eu am tradus-o în română cu 2 lucrări, una la Meridiane (1989, ce an) și a doua la ed. Lucretius (prin 1999, cred).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Ce surpriza!
Iera ultimu loc in care il puteam intalni pe omu care o tradus Gimbutas, un forum de mac-uri smile
Incantat.
Da muzica ai ascultat-o? Ieste acolo un link pe care scrie music.
De asemenea, nu ai in plan sa traduci si Gods And Godesses Of Ancient Europe, care ii cea mai importanta lucrare a iei? Ar fi extraordinar.
Mult spor in tate.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Tudor, multamesc pt link-uri, desi pt unu ca mine (nu-s programator) asta nu o clarificat prea tare problema.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
OMU - 02 Iunie 2006 03:14 PM

Ce surpriza!
Iera ultimu loc in care il puteam intalni pe omu care o tradus Gimbutas, un forum de mac-uri smile
Incantat.
Da muzica ai ascultat-o? Ieste acolo un link pe care scrie music.
De asemenea, nu ai in plan sa traduci si Gods And Godesses Of Ancient Europe, care ii cea mai importanta lucrare a iei? Ar fi extraordinar.
Mult spor in tate.

de muzică nu știu, vreau detalii… linku…
Goddesses and Gods…. hm, o asemenea carte necesită și tipar pe măsură și costă al naibii…
Sper să retipăresc însă ceea ce am tradus deja, mai puțin pretențios, dar mai realist.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…