E ok ce spui. Doar ca noi avem un document de 57 de pagini, scris pe doua coloane, contine ecuatii si tabele. Se pare ca documentul a fost scanat si salvat ca pdf. In proprietati nu apare programul cu care a fost creat fisierul, ci un program de fax, sau ceva in genul acesta. La fonturi daca ma duc, nu imi apare niciun font. Cateva pagini din pdf au putut fi copiate manual dar restul, la copiere in word, apar patratele. Probabil din cauza fontului. Degeaba am incercat clear all styles si aplicarea unui stil nou. Cand am dus paginile in Illustrator, toate textele au fost curbe. Fiind in spaniola, nu avem de gand sa-l culegem. Nicicare dintre noi nu stie spaniola.
In final am reusit cu o varianta demo de la AbbyFineReader. Ramane ca sa ni-l cumpere. A mers chiar si la paginile cu probleme. Foarte putine erori. A fost un pic mai mult de munca, nu din cauza paginilor din pdf pe care am reusit initial prin copy/paste sa le aducem in word, cat din cauza celor needitabile. A trebuit sa exportam toate paginile din pdf ca si jpeg si apoi le-am introdus, rand pe rand, in Abby. In final a fost super OK. Am vazut ca are o optiune de selectare a tabelelor, separat de text. Se pare ca pe acesta il vom folosi de acum inainte. Si asa s-au anuntat cateva proiecte de convertit din pdf in word si facut layoutul in word.