Apple Design Awards 2006
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Știe cineva de ce la acest concurs nu pot participa decît rezidenți din țări într-o listă relativ limitată? De ce un chinez poate, dar un român sau un polonez nu, de ex…

http://developer.apple.com/ada/rules.html

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Cattus, asta e o intrebare aproape filosofica…
Cine stie ce criterii au aplicat? Daca o fi dupa vanzari…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

pai ai explicatia in sectiunea 2…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Mie nu-mi miroase a bine: sînt o multime de softuletze gratuite extrem de ingenioase, de folositoare (si aproape libere) cum ar fi Liquid CD, sau Butler, sau OnyX, sau Default Folder. Oare Apple vrea sa le cumpere sa le inglobeze in Leopard, sau vrea sa le vinda la pachet? Pentru ca, daca OS X ar avea citeva utilitati incluse (gen TinkerTool, CCC, Eyeballs, AlarmClock de ex.), citeva arhivatoare (UnRar X AceX), un burner (Liquid, Firestarter), ceva codere de muzica (MacFLAC, Audion, Audacity, Max), ceva playere video cool (MPlayer sau VLC, ca QuickTime e tare greoi si nepriceput!), ar rezulta un sistem formidabil (mai mare doar cu vreo 100 de mega!).
Ce nu-mi miroase-a bine. Vor lua softurile premiate, le vor pune la pachet si le vor vinde.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Si mie mi se pare ciudata lista aia de tari. Din ce cauza n-as putea participa si eu, din Romania, daca as face un soft meserias?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 02 Iunie 2006 03:50 PM

pai ai explicatia in sectiunea 2…

La secțiunea 2 ai doar detalii care te trimet la secțiunea 1, adică învîrtirea în cerc.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iaru - 02 Iunie 2006 05:45 PM

Mie nu-mi miroase a bine: sînt o multime de softuletze gratuite extrem de ingenioase, de folositoare [...]
Ce nu-mi miroase-a bine. Vor lua softurile premiate, le vor pune la pachet si le vor vinde.

Mă rog, lista asta miroase tot așa de ani de zile. Mai acu’ 2 ani credeam că are legătură cu NATO, dar acuma? Adică dacă vine un lituanian și taie fața de ce nu are voie să concureze? Sau un rrom din România, să zicem? Sau un bulgar?...
Ce zice cineva cu vînzarea nu ține. Grecia e pe listă, iar Apple Greece e sub Iris.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

pai pina cind cineva nu se duce la apple, sau o asociatie nu baga ‘in fata’ programatori care fac diverse chestii de interes local, cine sa te vada in romania?

{... pînă ce nu se mișcă ceva la Iris sau la MacGallery sau la Cupertino…} grin

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 13.10.05

Cred ca pot participa doar tzarile in care are Reprezentanta Oficiala,
nu persoane care vand Apple!! Cand va fi si in romania un apple Store
Gen 5th Avenue, atunci poate!!

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 02 Iunie 2006 07:27 PM

pai pina cind cineva nu se duce la apple, sau o asociatie nu baga ‘in fata’ programatori care fac diverse chestii de interes local, cine sa te vada in romania?

{... pînă ce nu se mișcă ceva la Iris sau la MacGallery sau la Cupertino…} grin

mda… probabil…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

probabil ca sunt tarile care sunt au deja programatori care fac softuri pt apple si sunt inregistrati intr-un fel la ei…cam ce zicea dacu…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Probabil nu putem si noi sa participam pentru ca sunt suparati cei de la Apple ca sunt asa multi romani la microsoft tongue rolleye

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT