Știe cineva de ce la acest concurs nu pot participa decît rezidenți din țări într-o listă relativ limitată? De ce un chinez poate, dar un român sau un polonez nu, de ex…
Mie nu-mi miroase a bine: sînt o multime de softuletze gratuite extrem de ingenioase, de folositoare (si aproape libere) cum ar fi Liquid CD, sau Butler, sau OnyX, sau Default Folder. Oare Apple vrea sa le cumpere sa le inglobeze in Leopard, sau vrea sa le vinda la pachet? Pentru ca, daca OS X ar avea citeva utilitati incluse (gen TinkerTool, CCC, Eyeballs, AlarmClock de ex.), citeva arhivatoare (UnRar X AceX), un burner (Liquid, Firestarter), ceva codere de muzica (MacFLAC, Audion, Audacity, Max), ceva playere video cool (MPlayer sau VLC, ca QuickTime e tare greoi si nepriceput!), ar rezulta un sistem formidabil (mai mare doar cu vreo 100 de mega!).
Ce nu-mi miroase-a bine. Vor lua softurile premiate, le vor pune la pachet si le vor vinde.
Mie nu-mi miroase a bine: sînt o multime de softuletze gratuite extrem de ingenioase, de folositoare [...]
Ce nu-mi miroase-a bine. Vor lua softurile premiate, le vor pune la pachet si le vor vinde.
Mă rog, lista asta miroase tot așa de ani de zile. Mai acu’ 2 ani credeam că are legătură cu NATO, dar acuma? Adică dacă vine un lituanian și taie fața de ce nu are voie să concureze? Sau un rrom din România, să zicem? Sau un bulgar?...
Ce zice cineva cu vînzarea nu ține. Grecia e pe listă, iar Apple Greece e sub Iris.
pai pina cind cineva nu se duce la apple, sau o asociatie nu baga ‘in fata’ programatori care fac diverse chestii de interes local, cine sa te vada in romania?
{... pînă ce nu se mișcă ceva la Iris sau la MacGallery sau la Cupertino…}
Cred ca pot participa doar tzarile in care are Reprezentanta Oficiala,
nu persoane care vand Apple!! Cand va fi si in romania un apple Store
Gen 5th Avenue, atunci poate!!
pai pina cind cineva nu se duce la apple, sau o asociatie nu baga ‘in fata’ programatori care fac diverse chestii de interes local, cine sa te vada in romania?
{... pînă ce nu se mișcă ceva la Iris sau la MacGallery sau la Cupertino…}