2 din 3
2
Ce programe instalate trebuie sa aiba orice “macuser” ?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.06.06

Dar progamare face cineva? ce se mai foloseste? Ca eu nu mai sunt p’aici de pe vremea ThinkPascalului (care e bine mersi pe Basiliskul meu)

raspberry

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05
iaru - 05 Iunie 2006 09:46 PM

Problema e: dar cînd te plictisesti de calatorit pe web, de ascultat muzica, de downloadat, etc.? Ca, daca e sa calatoresc si sa downloadez si sa ascult muzica sau sa vad filme NU-MI TREBUIE MAC! E prea scump! E o distractie prea costisitoare! Gasesti un DELL la 25 de milioane si isi face treaba. Macul e pentru munca grea (si profit, eventual!). De aia, cine vrea sa-si ia mac numa’ pentru ca e fatzos, mai bine sa-si bage banii in buzunar!

Nu sunt de acord cu tine. Iti iei Mac si in cazul in care nu te pricepi prea mult la computere pentru ca e mai simplu de folosit si foarte usor de intretinut. Iti iei Mac pentru ca arata bine. Daca iti permiti nu e nici o problema.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Tocmai pentru cei neprofesionisti, un Mac ar fi computerul perfect. Am mai spus, am prieteni care folosesc computerul doar pentru chat, internet, filme si putin Office. Au Windows dar nu se pricep la intretinerea sistemului de operare. De fiecare data cand merg pe la ei, computerul este varza si trebuie defragmentat, cautat de spyware, scos porcarii de programe care se instaleaza singure etc. Daca ar avea un Mac ar scapa de toate bataile de cap.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 05 Iunie 2006 11:22 PM

Tocmai pentru cei neprofesionisti, un Mac ar fi computerul perfect. Am mai spus, am prieteni care folosesc computerul doar pentru chat, internet, filme si putin Office. Au Windows dar nu se pricep la intretinerea sistemului de operare. De fiecare data cand merg pe la ei, computerul este varza si trebuie defragmentat, cautat de spyware, scos porcarii de programe care se instaleaza singure etc. Daca ar avea un Mac ar scapa de toate bataile de cap.

wink

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

si iar facem diferenta intre win si mac….

pai de ce mi-as lua peceu de 25 milioane (ce de bani pt un pceceu!!!! ar trebui sa fie mai ieftin) in locul unui mac, fara probleme (pe alocuri cu caldurica sau mai stiu eu ce dar se rezolva), nu tu virusi, blocari de sistem si poc!! error
stii vorba aia? dai un ban dar stai in fata…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
szhoul - 06 Iunie 2006 02:26 AM

stii vorba aia? dai un ban dar stai in fata…

Sau cum le zic io la aia care se dau rotunzi cu facaturile lor de PC-uri:

Dom’le - macul e mașină nemțească. Daca tu vrei să iți faci un oltcit din piese nu ai dâcat. Tot mașina este, tot 4 roți are, tot te transportă de la punctu’ a la punctu’ B și chiar mai repede daca îi pui nitro. Și e mult mai ieftină. Da’ io unu’ prefer Merțan-ul meu. Oltcit cu nitro placut îți urez.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.11.05

Eu cred totusi ca si un program excel trebuie sa aiba oricine in mac.Pacat ca iwork nu are asa ceva.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Eu nu cred ca folosesc Excel mai mult de 4-5 ori pe an, si atunci ca sa deschid oferta de produse a vreunui comerciant care nu a auzit de PDF. Probabil ca m-as descurca si cu OpenOffice.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.11.05

Ai dreptate, de fapt mai folosite sunt powerpoint si word care se deschid cu iwork,iar pentru excel ar merge si open office.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

pe scurt ii asa cum zice Tudor

trebuie sa aiba ce vine instalat cu macul
poate un program de inscriptionat discuri mai bun
si un player de .avi mai bun atat
restul depinde de fiecare

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
gothy - 06 Iunie 2006 01:57 PM

Eu cred totusi ca si un program excel trebuie sa aiba oricine in mac.Pacat ca iwork nu are asa ceva.

OpenOffice, fra’ilor, deschide orice…fiind Java, e cam lent, dar merge excelent…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Am auzit de la cineva ca OpenOffice nu deschide ca lumea Excelurile mai complicate. Nu am inteles prea bine despre ce vorbea, ceva de genul ca daca ai formule complicate atunci se ineaca OpenOffice. Eu am vazut doar ca unele culori le schimba, ceea ce chiar nu conteaza.

Pentru mine Excelul e un program foarte utilizat, atat pentru servici (unde am tabele destul de complicate), cat si pentru acasa (imi tin contabilitatea personala). Si toata lumea spune ca cel mai greu de batut MS Office e la capitolul Excel, care e un program foarte bun (probabil cel mai bun program al lui Microsoft).

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
altero - 06 Iunie 2006 08:23 PM

Am auzit de la cineva ca OpenOffice nu deschide ca lumea Excelurile mai complicate. Nu am inteles prea bine despre ce vorbea, ceva de genul ca daca ai formule complicate atunci se ineaca OpenOffice. Eu am vazut doar ca unele culori le schimba, ceea ce chiar nu conteaza.

Pentru mine Excelul e un program foarte utilizat, atat pentru servici (unde am tabele destul de complicate), cat si pentru acasa (imi tin contabilitatea personala). Si toata lumea spune ca cel mai greu de batut MS Office e la capitolul Excel, care e un program foarte bun (probabil cel mai bun program al lui Microsoft).

Păi ia cîteva fișire Excel și vezi ce se întîmplă în NeoOffice cu ele. Dacă găsești vreunul cu probleme, i-l trimiți lui Patrick Luby (omu’ care a portat OO ca NeoOffice în mac os x).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

de nelipsit in orice mac ar trebui sa fie open office ca varianta free de exemplu…daca vrei cave mai complicat si pe bani, eu unul folosesc Moffice ceea ce mi se pare ok, il am cu licenta la servici, am nevoie de el si imi este de folos, dar as zice ca m-as putea descurca si cu open office…

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pentru home use Microsoft Office este enorm de scump, nu se merita.

2 din 3
2