Salut. Cred ca am facut o gafa si am creat un post care nu trebuia pentru ca mi-a fost sters. Imi cer scuze pentru asta dar pe acel post ma intrebase cineva ceva off topic si nu mi-a zis in mail si numele utilizatorului. Rog sa ma contacteze pe postul asta daca il vede. Inca o data imi cer scuze dar nu vreau sa par de rea credinta. Omul ma intrebase ce mac vreau sa imi iau.
[ Modificat: 09 Mai 2009 07:32 PM de Administrator ]
prietene, lasa anii ca ii am. sunt nou pe forum si intre o editare video, prelucrare de poze si mai termina si un meniu, o carte de vizita, un mesh, un site si toate astea pe 11-12 noaptea, crezi ca imi mai arde sa ma uit in regulament? daca nu stiu ceva, intreb. consider ca suntem o comunitate care ne ajutam. Pentru .ral:cr 25 de ani fac(generatia care era mai cu picioarele pe pamant - crede-ma ca am si predat in ultimul an de facultate si stiu ce vorbesc). Inca sunt utilizator de win si asta e primul forum serios unde sunt inscris.
Mie mi se pare tristă banarea lui Tudor32, dar ma rog, părerea mea nu contează. Omul e politicos, sociabil, și pentru asta e banat. Enfin, nu mai continui că n-am cu cine să vorbesc.
scuze atunci, in mod clar m-am inselat, dar mie-mi pare ca esti f nou intr-ale computerelor daca poti sa crezi ca un topic de forum se poate inchide prin comenzi de sistem.