1 din 2
1
Cine vine la Roma la Apple Store?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ma gandesc ca merita un topic subiectul asta.

Deci, cine ar vrea sa vina? Inca nu stiu cand s-ar deschide Store-ul (parca prin toamna se zice) si cu ce ar fi mai bine de mers (masini personale, mini bus, autobuz, tren etc.), dar daca ne adunam cativa poate iese mai ieftin (de genul, stam toti intr-o camera de 2 locuri… confused ).

Mie imi surade din ce in ce mai mult ideea!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Eu as veni. Nu am masina, asa ca va trebui sa ma lipesc de cineva care are. smile Sau cu un mijloc de transport in comun.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

eu ti-as da bani sa-mi iei si mie un macbook smile ca de venit nu se poate.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

eu as pune la bataie Zafira (are 7 locuri… cheese ) numai ca e pe benzina…
sper ca pina in toamna sa mai inventez niste roni… ca sa pot lua si eu ceva, nu sa fiu doar shoferu’....

problema e ca la intrarea in tara astia te intreaba daca ai ceva electronice/calc/ etc…
poti zice nu dar daca ai ghinion ca in cei 20 km (parca atit e) care sint considerati zona de frontiera sa te nimereasca un control cred ca apari la stiri….. tongue rolleye

eu stiam ca astea ar fi scutite de plata taxelor vamale (calculatoarele si componentele…); poate ne lamureste cineva cu ceva mai multe cunostinte in domeniu…

later edit: ma gindeam insa ca poate fi o problema la achizitionarea unor chestii ca sint localizate IT… ma indoiesc spre ex. ca ar avea un macbook cu tastatura US sau UK….

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Teoretic, pentru computere se plateste doar TVA in vama.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
MaC® - 02 Iunie 2006 10:31 PM

blema la achizitionarea unor chestii ca sint localizate IT… ma indoiesc spre ex. ca ar avea un macbook cu tastatura US sau UK….

Exista tastatura italiana?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Da, exista si numai asa gasesti cam peste tot din ce am vazut eu. Totusi, nu stiu cum este in cazul unui Apple Store.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05
Tudor - 02 Iunie 2006 11:04 PM

Teoretic, pentru computere se plateste doar TVA in vama.

Asa e, TVA la orice electronica. Evident, daca te prinde. smile

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 02 Iunie 2006 07:33 PM

Ma gandesc ca merita un topic subiectul asta.

Deci, cine ar vrea sa vina? Inca nu stiu cand s-ar deschide Store-ul (parca prin toamna se zice) si cu ce ar fi mai bine de mers (masini personale, mini bus, autobuz, tren etc.), dar daca ne adunam cativa poate iese mai ieftin (de genul, stam toti intr-o camera de 2 locuri… confused ).

Mie imi surade din ce in ce mai mult ideea!

1. Aș veni la Roma
2. Dă-mi date precise (data, perioada)
3. Pot aranja, cred (fără promisiune) un minibus, deci e important de știut cîți vor fi.
4. Pe un asemenea traseu, trebuie făcută o mică excursie, dacă tot mergem. Ați văzut vreodată Slovenia? (peștera Postojna, Bled etc.). Dacă nu, nu ați văzut nimic… este o țărișoară superbă, cu gostilne (un fel de hanuri) mai în fiecare sat (ieftin, decent, civilizat)...

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Cu un minibus, organizare buna, si evident Cattus in echipa, eu si consoarta am ocupa 2 locuri. Cu cat mai multe ocolisuri sau tari de vizitat, cu atat mai bine.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

tudor, da, eu am tastatura italiana… cheese

catttttttttuuuuussss….
pliz, nu rasuci cutzîtu’....
am fost cu treaba de vreo 6-7 ori in SLO si o data ca turist 2 saptamini… dac-as putea emigra acolo ar fi singurul loc (as fi putut in usa sau canada dar multzumesc, nu…), seamana cumva ca relief cu RO numai ca e curata….
The green heart of europe… poate daca aveam nitzel noroc RO ar fi putut fi sora… din pacate vorba aia ca “avem o tara frumoasa pacat ca-i locuita de români” incepe sa mi se para din ce in ce mai adevarata…

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si? nu se poate emigra acolo? ca si eu caut o tara mica, curata… Ma gandeam la Estonia, dar merge si Slovenia. Invat mai usor limba.  smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
MaC® - 03 Iunie 2006 12:53 AM

tudor, da, eu am tastatura italiana… cheese

catttttttttuuuuussss….
pliz, nu rasuci cutzîtu’....
am fost cu treaba de vreo 6-7 ori in SLO si o data ca turist 2 saptamini… dac-as putea emigra acolo ar fi singurul loc (as fi putut in usa sau canada dar multzumesc, nu…), seamana cumva ca relief cu RO numai ca e curata….
The green heart of europe… poate daca aveam nitzel noroc RO ar fi putut fi sora… din pacate vorba aia ca “avem o tara frumoasa pacat ca-i locuita de români” incepe sa mi se para din ce in ce mai adevarata…

Îți plăcu Slovenia, nu? Adevărul este că mulți români, cu Germania și Franța și SUA în cap, nu știu ce frumuseți sînt p-aci, mai aproape… Cred că este cea mai frumoasă țară pe care am văzut-o, 100 % curată și civilizată pe metru pătrat. Doar Elveția o bate, la prețuri de 3-4 ori mai mari. Nici Cehia nu-i departe (tot puțin cunoscută de români, trec pe lîngă Praga fără să oprească, deși e cel mai frumos oraș central-european).
Păi dacă s-ar merge în Italia, niscai traseu trebuie făcut… Ungaria-Austria-Italia sau Ungaria-Slovenia-Italia sau prin Serbia-Croația-Slovenia (cel mai scurt, l-am făcut cîndva, cînd încă se mai băteau prin sud…). Nici Belgradul nu-i de aruncat, mie mi-a plăcut tare mult. Pîn’ la Roma faci 3 zile, nu ai cum altfel, oricît ar trage șoferu’, doar dacă stai 36 ore cu fundulețul în mașină non stop, cu 2 șoferi.
1. zi: Buc-Belgrad
2. zi: Belgrad - nordul Italiei
3. Roma
Observați că excursia face cam 10 zile, că doar n-o să stăm numai cu fundul în mașină...

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

poate arunca mindsoul un ochi pe aici sa spuna cum e cu tastaturile.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator

Io-te ca pare sa se lege ceva!
De Slovenia si Croatia am auzit numai de bine. Atentie insa, in tarile care nu sunt UE sau candidate e nevoie de viza.
Cattus, Cehia e o bijuterie, cel putin Praga si Boemia de sud, pe unde am haladuit eu mai mult.
Iar o posibila tara de emigrat e Norvegia. Io acolo m-as duce, doar ca-s rai, nu primesc, iar limba e e crima.

Acu’ tre’ sa aflam cand s-ar deschide Store-ul asta. Ceea ce cred ca nu e simplu, la secretomania lui Apple. Doar ca am incredere ca italienii mai scapa o vorba pe ici, pe colo…!

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator

In septembrie cica se deschide, la Ponte di Nona (15 km est de Roma). Articol si ceva poze: http://www.appleinsider.com/article.php?id=1784
In septembrie sunt plecat pana pe 16 (Guatemala si Barcelona!!!)

1 din 2
1