Dacă ar exista așa ceva acolo ar deschide >90% dintre useri toate discuțiile fie că e vorba de OSX, de probleme hardware, de software 3rd party sau de BootCamp și ar ieși o varză mare. Am putea să și ștergem forumurile-urile dedicate iar în acel “Discuții Generale despre OSX” ar fi atât de multe discuții deodată încât unii îl vor “sării” de tot.
După cum a zis și hamilton - tot forumul e de mac așa că Discuții Generale este despre ceea ce nu se potrivește în nici unul din forumurile dedicate.
Dacă descoperi un thread ne-la-locul lui dă un PM la Administrator sau moderatorul forumului respectiv cu o sugestie unde ar putea fi mutat.
Dacă sunt destule cereri pentru a justifica un forum separat (care să se înscrie în tema site-ului - de Apple, mac & co) îl facem (a se vedea Unix + Programare care încă așteaptă de atâta vreme ca măcar zece macuseri să promită că vor posta mesaje acolo)
Sunt unele post-uri la care nu le găsesc locul în niciunul dintre Topic-urile de pe forumurile macuser.ro .
Ar fi topic cu multe lucruri interesante și multe dezbateri.
tocmai am propus asta acum vreo 10-12 zile și au sărit pe mine că nu, fără să testeze măcar una-două săptămâni să vadă dacă merge sau nu. Da,
1. discuții generale despre mac, butonul se poate boteza Etc.) și
2. Discuții generale despre orice altceva decît mac ori MAC OS, orice decent, de ex. despre unde ne petrecem vacanța sau ce muzică bună am găsit.