Propunere topic: Discuții Generale legate de Mac
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 22.04.09

Sunt unele post-uri la care nu le găsesc locul în niciunul dintre Topic-urile de pe forumurile macuser.ro .

Ar fi topic cu multe lucruri interesante și multe dezbateri.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 22.04.09

Vreau să precizez că știu că există deja un Topic pentru ‘Discuții generale’ , nu sunt chiar atât de chior, dar acestea să fie strict legate de Mac.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Cam tot site-ul acesta are legatura cu Mac-ul si cam toate topic-urile is despre Mac LOL

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Dacă ar exista așa ceva acolo ar deschide >90% dintre useri toate discuțiile fie că e vorba de OSX, de probleme hardware, de software 3rd party sau de BootCamp și ar ieși o varză mare. Am putea să și ștergem forumurile-urile dedicate iar în acel “Discuții Generale despre OSX” ar fi atât de multe discuții deodată încât unii îl vor “sării” de tot.

După cum a zis și hamilton - tot forumul e de mac așa că Discuții Generale este despre ceea ce nu se potrivește în nici unul din forumurile dedicate.

Dacă descoperi un thread ne-la-locul lui dă un PM la Administrator sau moderatorul forumului respectiv cu o sugestie unde ar putea fi mutat.

Dacă sunt destule cereri pentru a justifica un forum separat (care să se înscrie în tema site-ului - de Apple, mac & co) îl facem (a se vedea Unix + Programare care încă așteaptă de atâta vreme ca măcar zece macuseri să promită că vor posta mesaje acolo)

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
psergiu - 10 Mai 2009 12:49 AM

Dacă descoperi un thread ne-la-locul lui dă un PM la Administrator sau moderatorul forumului respectiv cu o sugestie unde ar putea fi mutat.

Legat de asta, folosind butonul “report” - va alerta pe cineva? Reclamatia va ajunge la moderator/Administrator?

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Da, va ajunge. wink

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
trapper - 10 Mai 2009 12:25 AM

Sunt unele post-uri la care nu le găsesc locul în niciunul dintre Topic-urile de pe forumurile macuser.ro .

Ar fi topic cu multe lucruri interesante și multe dezbateri.

tocmai am propus asta acum vreo 10-12 zile și au sărit pe mine că nu, fără să testeze măcar una-două săptămâni să vadă dacă merge sau nu. Da,

1. discuții generale despre mac, butonul se poate boteza Etc.) și
2. Discuții generale despre orice altceva decît mac ori MAC OS, orice decent, de ex. despre unde ne petrecem vacanța sau ce muzică bună am găsit.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Ǻndяei - 10 Mai 2009 03:00 AM

Legat de asta, folosind butonul “report” - va alerta pe cineva? Reclamatia va ajunge la moderator/Administrator?

La moderatorul/ii forumului respectiv (daca forumul respectiv are asa ceva)

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP