Mac: Street Fighter Champion Edition 1992 (Capcom)
pentru nostalgici, jocul asta era in aparatele arcade din baruri si abc-uri mai mare, unde bagai undeva prin anii 90 vreo 300 lei (3 fise cu mihai viteazu ) si jucai 1 tura. il emulez cu macMAME iar jocul se poate descarca gratuit, fiind abandonware! merge de minune si e fun rau de tot! mult mai bun decat rahaturile de tekken si ce naiba mai fac astia in ziua de azi!
Mac: Street Fighter Champion Edition 1992 (Capcom)
emulez cu macMAME iar jocul se poate descarca gratuit, fiind abandonware!
te inseli, este ilegal din mai multe puncte de vedere. primul ar fi ca sa emulezi ai nevoie atat de biosul masinei pe care rula jocul cat si de jocul in sine.
frate fiecare face ce vrea descarca ce vrea de pe torente
in romania abia gasesti ceva pentru mac,asa ca o solutie e aceea de a pirata sau sa comanzi de pe net sau sa te multumesti cu ce ai
acuma fi serios tranius tu nu ai piratat nimic niciodata???
inca o data spun, jocul nu este piratat si nici ilegal. mame este un emulator complet legal (sursa) iar jocul a fost downloadat de pe un site legal, unde rom-urile ilegale nu sunt puse la download. deci e ok
frate fiecare face ce vrea descarca ce vrea de pe torente
in romania abia gasesti ceva pentru mac,asa ca o solutie e aceea de a pirata sau sa comanzi de pe net sau sa te multumesti cu ce ai
acuma fi serios tranius tu nu ai piratat nimic niciodata???
sa ma gandesc…. nup, pentru ca stiu ce munca este in spatele unui program. si daca nu am bani sa cumpar o chestie ma orientez spre open-source. data viitoare pastreaza-ti parerile pentru tine.
poi incainte sa cumperi un pordus tu nu il testezi intai??
eu asa fac si cam tot ce am ca aplicatii sunt platite dar mai intai lam luat pirat ca sa vad daca merita