Abonament ZAPP
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.08.07

Cine este interesat de un abonament zapp il cedez smile
Vechime 2 ani, abonament lunar aprox 15 RON care include 600 min in retea, 7 min nationale si 5 msj.
Nr de tel este 0788.23.56.32 . Eu nu-l mai folosesc dar daca este cineva interesat schimbam titularul.
Puteti sa-i schimbati abonamentul cu interesant optiune BUZZ 1000 sau 5000 unde puteti vb cu prietenii din lista de mesenger iar acestia va pot suna gratis (aviz amatorilor de mess).
Pt contact sau alte informatii la nr:0723.275.580 sau pm wink

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member

Ah am uitat sa mentionez telefonul este Z710i
Dimensiuni
  45.8x84x19.9 mm
Greutate
  80 g
Culoare
  Gri Închis / Albastru Deschis / Alb perlat
Baterie
  Li-Ion 160min/300ore
Ecran
  128x160pixeli mod grafic; TFT LCD 262 000 culori
Sonerii
  Melodii polifonice, 40 canale
Agenda
  500 locaţii a câte 3 numere de telefon, o adresă e-mail şi o adresă Web
Apelare vocală
  Da
Vibraţii
  Da
Introducere predictivă a textului
  T9 Română şi Engleză
Brew
  Da. BREW permite descărcarea aplicaţiilor (disponibile în curând): Sunete de apel şi imagini de fundal, client email, browser, starea vremii, jocuri
Browser
  Nu
Viteză transfer date
  Maxim 153.6 kbps
Conectivitate
  conexiune cablu
Garanţie
  1 an
Manuale
  Manual de utilizare
Funcţii
  Calendar; Aniversări; Calculator; Cronometru; Management de apeluri; Grup SMS; Tonuri distinctive în funcţie de apelant; Ora pe glob; Convertor unităţi; Jocuri

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Salut. Daca a expirat perioada contractuala poti sa il treci pe Zapp Nopay  wink .
In alta ordine de idei, oare cablul de date e compatibil cu z110 si poti sa-l dai separat?
Sau cumpar cablu de date pt. z110, eventual transfer credit pe nopay smile .
Mersi.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
daniel.t - 17 Mai 2009 02:42 PM

Salut. Daca a expirat perioada contractuala poti sa il treci pe Zapp Nopay  wink .
In alta ordine de idei, oare cablul de date e compatibil cu z110 si poti sa-l dai separat?
Sau cumpar cablu de date pt. z110, eventual transfer credit pe nopay smile .
Mersi.

Salut. Ms de info chiar nu stiam zapp nopay si probabil daca nu este nimeni interesat de abonament am sa-l schimb. Cablul de date ti l-as fi dat pt ca nu l-am folostit niciodata ca dovada ca nu-l gasesc smile . Stiu ca am aruncat cutia de la el…sper sa nu fi aruncat si cablul :( sincer nu stiu cat de compatibil este cu tel tau dar presupun ca s-au gandit si ei sa-l faca universal. Daca printr-o minune dau de cablul ti-l trimit si asa nu-l folosesc.