Vreau sa imi vad iphone-ul si am peste 300 de contacte in el. Spuneti-mi cum le pun pe alta cartela sau cum le scot afara sau o metoda mai rapida de salvare. `Stima si respect!
Vreau sa imi vad iphone-ul si am peste 300 de contacte in el. Spuneti-mi cum le pun pe alta cartela sau cum le scot afara sau o metoda mai rapida de salvare. `Stima si respect!
Tu pînă acuma, pînă să-l vinzi, nu ai descoperit că se salvează perfect și se face sync cu Address Book??!! Tot ce înseamnă iPhone se face din iTunes, dar baza de date se salvează în Address book și, respectiv, iCal, dacă e vorba de întîlniri și alte alea. Deci faci sync din iTunes, apoi ștergi baza de date din iPhone sau faci resetare generală și, cînd iei alt telefon, faci sync în sens invers.
Ai reusit ?
am reusit, multumesc!! Oare nu este o aplicatie in care poti sa copy contactele din telefon pe cartela?
pai asta nu inteleg si eu ...le copii in telefon, faci sync in itunesc si le salvezi in ( sa zicem outlook) si cartela iti ramane goala si in caz ca vrei sa bagi catela in alt telefon sau il vinzi trebuie sa copii TOATE 200-300-400 DE CONTACTE cu mana ta pe cartela….:((
Poți face sincronizare prin bluetooth între Address Book și o vastă gamă de telefoane mobile. În acest fel eviți lucrul manual. Cred că tu nu înțelegi cum funcționează. iTunes e doar interfața. Contactele se sincronizează cu Address Book, poșta electronică cu Mail app, calendarele cu iCal etc.
Dacă vinzi iPhone-ul și vrei să pui contactele în alt tip de telefon,atunci va trebui să le introduci manual.Se adeverește vorba aia “Once you go mac,you never go back !”.Nu îți vinde iPhone-ul.Deși cred că îți rămîn contactele de pe sim care au fost importate inițial.
Si la muzica este acelasi lucru? Daca iphonul meu este sincronizat cu mac-ul meu si intamplator vreau sa descarc toata muzica pe PC (windows) nu am sa reusesc. Nu am gasit nici o posibilitate de descarcare a playlist-ului.
Din greseala am dat peste acest anunt pe site-ul istyle bucuresti. Unde imi fac ei back-up la tel? pe ce imi salveaza ei informatiile daca ma duc numai cu telefonul. Totusi imi pare o prostie.
Asistenta iPhone
Pentru numai 1 RON/minut (TVA inclus) putem sa va ajutam cu oricare din urmatoarele operatii software pentru orice tip de iPhone:
• importare contacte de pe sim
• mutare contacte de pe un telefon pe iPhone
• back-up contacte
• restore
• update software
• creare cont iTunes
• transfer filme pe iPhone
• transfer muzica pe iPhone
• setare cont e-mail