3 din 3
3
boot camp
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 22.06.09

salutare smile
tot dau cu nenea gugal de ceva vreme dar nu gasesc solutia asa ca o sa postez aici.
ideea e urmatoarea:
fac cu bootcamp partitia, dau sa isi dea restart, si dupa aceea cand sa buteze mac-ul, vad pe ecran 3 imagini care alterneaza. marul , un semn de interzis, si un folder.
nu o sa vin sa va spun ca mi s-a fisurat cd-ul / mi l-a zgariat pisica / etc. nu am cd-ul original de windows. am tot incercat sa downloadez versiuni untouched de xp sp2 oem/retail dar niciun succes.
intrebarea mea e:
e imaginea care am prajit-o pe disc problema sau e altceva ? (cd-ul e butabil)
in caz ca e imaginea, ma poate directiona cineva catre un link de unde sa fac rost de un working .iso ?
multumesc in avans, Flo

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

dacă cd-ul ar fi butabil, ar apărea acolo
cel mai probabil, cînd scris CD-ul, ai pierdut opțiunea aia…
scrie imaginea pe disk cu disk utility ca să păstreze opțiunea de boot

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
newflo_sb - 22 Iunie 2009 10:00 AM

salutare smile

fac cu bootcamp partitia, dau sa isi dea restart, si dupa aceea cand sa buteze mac-ul, vad pe ecran 3 imagini care alterneaza. marul , un semn de interzis, si un folder.

Descrierea ta nu mi se pare exactă, după ce folosești BC, nu apar imagini alternante, dar să zicem. Mărul indică sistemul MAC OS X, cel care merge. Semnul interzis arată că, teoretic, ar fi un sistem de boot dar, de fapt, nu face boot; indică, de regulă, incompatibilitate cu configurația ta; acel folder nu apare la boot, nu pricep ce folder vezi acolo, poate vrei să spui icoana unui disc/unei partiții.
Ca să simplificăm, de vreme ce sistemul zice că nu face boot, păi nu va face. Discul cu pricina e corupt ori nu e compatibil.
Pe acest forum nu se dau linkuri la chestiuni piratate.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
Rank
Newbie
Din: 
dacuBurebista - 22 Iunie 2009 12:10 PM

dacă cd-ul ar fi butabil, ar apărea acolo
cel mai probabil, cînd scris CD-ul, ai pierdut opțiunea aia…
scrie imaginea pe disk cu disk utility ca să păstreze opțiunea de boot

cd-ul il prajesc din windows ca orice cd butabil care l-am mai facut pana acum. e ceva diferit pentru mac-mac ?

Cattus Thraex - 22 Iunie 2009 02:53 PM
newflo_sb - 22 Iunie 2009 10:00 AM

salutare smile

Descrierea ta nu mi se pare exactă, după ce folosești BC, nu apar imagini alternante, dar să zicem. Mărul indică sistemul MAC OS X, cel care merge. Semnul interzis arată că, teoretic, ar fi un sistem de boot dar, de fapt, nu face boot; indică, de regulă, incompatibilitate cu configurația ta; acel folder nu apare la boot, nu pricep ce folder vezi acolo, poate vrei să spui icoana unui disc/unei partiții.

dupa ce folosesc BC, isi da calculatorul restart ca sa inceapa instalarea de windows. la restart, cand buteaza calculatorul, imi apar cele 3 imagini care alterneaza. a 3a imagine la care ma refeream e asta
http://img171.imageshack.us/img171/8222/p1040096.th.jpg

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
Rank
Newbie
Din: 

revin cu informatii. astazi am facut rost de cd-ul original de la xp sp2 home, nicio copie nimic, e original, si face tot asa. ce poate sa fie ?
ca sa nu fi facut rost de vreun cd prost din nou, asta e cd-ul ce l-am pus > http://homepage.ntlworld.com/m.whybrow/Images/CD_Sleeve_Genuine.JPG .

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Zici ca iti apar TREI imagini? Cite partitii ai, in total?

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
Rank
Newbie
Din: 

2 partitii. cea cu mac os-u de 47.88gB si a doua facuta cu bottcamp de 26.32gB. restul pana la 80gB==marketing presupun
e un macbook air, cd-romul e pe usb.

3 din 3
3